Co mám dělat?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co mám dělat?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co mám dělat?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 5:57 pm    Předmět: Co mám dělat? Odpovědět s citátem

Dobrý podvečer, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je mezi Vámi někdo, kdo má podobnou zkušenost jako já. Je mi 24 let, měřím 188 cm, vážím 95 kg. Už 4 roky vždycky přes Vánoce něco přiberu a tu váhu si držím další rok a pak se k ní zase něco přidá a to se teď opakuje pořád. Tak jsem se dostal z 80 kg na 95. Teď jsem si ale řekl, při pohledu do zrcadla, že už letos to tak nenechám. Rád bych si až přetransformuju svý tělo konečně najít holku a snad se mi to podaří. Doteď jsem na to moc štěstí neměl.

Před čtyřmi lety jsem přestal cvičit, protože jsem nastoupil na VŠ a každý de dojíždím, take moc nemám čas na posilování. Teď bych se ale chtěl zase nějak vrátit k tomu, kde jsem skončil. Vyznávám ale naturální kulturistiku. Vždycky jsem byl spíš "kavárenskej povaleč" než nějakej sportovec. Tělocvik byl černou dírou v rovrhu. Ale posilka mě bavila a už mi začíná chybět.

Mohli byste mi poradit nějaký cvik na záda, který se dá provozovat doma bez použití hrazdy na shyby? Něco, co se dá dělat bez vybavení?

Dá se dělat streetworkout i bez jakýchkoliv zkušeností a pokročilostí? Vzali by mezi sebe někoho, kdo vypadá jako já?

Díky za odpovědi.

Pavel
coder

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak chces chodit do posilky nebo chces cvicit doma nebo chces delat street workout? ..... cvik na zada bez pomucek -kliky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Souča

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co třeba se přestěhovat k VŠ a začít normálně žít; lepší než ztrácet kopu času ve tvejch nejlepších letech dojížděním... holt tomu musíš něco obětovat, jako kdokoliv jinej
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si, ze navratem ke cviceni jen ziskas, takze do toho. Jinak informaci, jak cvicit v ruznych "zhorsenych" podminkach, musi byt plnej internet, jako vysokoskolak urcite zvladas vyhledavat informace a nejak je absorbovat :).

Pokud jde o street workout, tak je to urcite lepsi nez nic a zase: kdyz trosku pohledas, co a jak tam cvicit, tak bys po nejake dobe mohl mit i nejaky vysledky i bez predchozich zkusenosti... Zavisi to hlavne na tobe, jako vetsina veci...

Premyslet nad tim, jestli te tam nejak "prijmou", je preci zbytecny, ne? :) Stejne je na workoutovych hristich aspon z me zkusenosti prumernej vek tak 15 let a sam jsem treba moc netouzil stat se soucasti nejake hustotypkovske krů, proste jsem si chodil zacvicit, tak to muzes brat podobne.

Rychle na stránku:

Přejdi na: