|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JuniorOrsi

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:20 am Předmět: Přidávání creatinu do jídla a pití |
|
|
Dobrý den .. Chtěl bych se zeptat jestli vadí když si dám někdy creatin třeba do kaše nebo da nějakého jídla . Jestli se třeba hůř nerozpustí nebo něco podobného .. A někdy ho šoupnu i do proteinu .. Jaký je váš názor ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:29 am Předmět: Re: Přidávání creatinu do jídla a pití |
|
|
Vojto předně nemělo by se stát, že by takto připravené jídlo/nápoj bylo připravené delší dobu před konzumací. Tzn. mělo by to být naopak - připravit a hned zkonzumovat.
Jinak obecně platí, že by bylo prima kreatin dávat s nějakými cukry, tzn. má to logiku dát ho do gaineru a vypít, naopak nepřijde mi rozumná volba s proteinem (vzhledem k tomu, že těch sacharidů tam bude dost minimum). Zmiňuješ i nějakou kaši, asi bych si ho dovedl v nějaké představit, ale přijde mi to minimálně netradiční (dost možná i s ohledem na trávení, bude-li to něco nelehkého, třeba i s nevhodnými cukry) a tak bych se přikláněl spíš k tomu konceptu výše creatin + gainer nebo prostě creatin + jakékoliv cukry (třeba glukóza).
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:22 am Předmět: |
|
|
Nekde na roonie jsem cetl ze cim dele je kreeatin v zaludku, tim vice se meni na nezadouci ...... (jinou latku, nevzpomenu si na nazev) . Kkreatin bude v zaludku o to dele , kdyz ho das s jidlem. Doporucuje se nalacno s gainerem....:) pokud chces kreatin vyuzit jeste efektivneji, staci i obycejny glukopur...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
To: Micus
Hm, tohle je docela zajímavé, mohl bys kdyžtak poslat link..? Podle mého selského rozumu mi to přijde docela blbost, ale můžu se mýlit..
|
|
| nahoru |
|
 |
JuniorOrsi

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Konkretne, na co odkaz? Klidne najdu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze chces vedet proc pisu ze cim dele v zaludku tim huře....čím déle je kreatin v žaludku, tím více se znehodnocuje a mění se na kreatinin, který je nežádoucí. Kreatin je doporučeno užívat se sacharidama, které nastartují inzulin, který kreatin přenese do krve a teprve tam kreatin začne dělat to co má! To že si dáš kreatin po vepřovém s 5 knedlíkama a myslíš jak si udělal dobře, opak je pravdou:-) mnohem déle bude trvat vstřebávání, a mnohem větší část kreatinu se znehodnotí.
Článek jsem nemohl najít, pohledám ještě, každopádně píšu podle vědomostí které mám asi z 5 zdrojů. Konkrétně vstřebávání kreatinu jsem trochu pročetl..:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
Ježiši, promiň, já sem to špatně pochopil.. Já si to přečetl a pochopil jsem to tak, že čím déle je v žaludku, tím je jeho efekt větší..
Moje chyba, tohle je logické..
EDIT: Přečetl jsem si jenom prvních pár slov a myslel jsem, že tam je žádoucí..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|