Domaci posilovna hotova-skladba treninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domaci posilovna hotova-skladba treninku  Úvodní stránka -> Trénink -> Domaci posilovna hotova-skladba treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 8:50 pm    Předmět: Domaci posilovna hotova-skladba treninku Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny,
konecne jsem mohl uvolnit nejake finance a ,,postavil´´jsem si doma posilovnu,shrnu to,mam k dispozici:
Stojan/klec na drepy
benchpress lavici
velkou osu na mrtvy tah
1x osa na drepy a benchpress (tu druhou velkou osu bych chtel nechat samostatne hlavne na mrtvy tah)
2 pary nakladacich jednorucek (max nalozeni na jednu je 40kg)
1 par pevnych jednorucek 17kg
EZ osa (zaklad 30kg)
Zavazi mam k dispozici od 0,5kg az 40kg na kotouc
tak by me zajimal nejaky vhodny trenink stemito moznostmi a vybavenim ktere mam,prevazne bych se chtel v treninku zamerit hlavne na tezke zakladni cviky (drep,bench,mrtvy tah),ale samozrejme i cviky na ramena,triceps/biceps apod..)
Cvicim nejak uz pres rok,cvicil jsem v profi posilovne pod dohledem trenara,ktery ale ,,bohuzel´´me spise nutil cvicit na kladkach apod...a me to tahne hlavne k poctivemu zelezu :) a cvikum.Takze jsem hlavne piloval co mozna nejlepsi techniku cviku apod..
Vsem moc dekuji za pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domaci posilovna hotova-skladba treninku
Rychle na stránku:

Přejdi na: