|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
donkeydawg
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 6:23 am Předmět: Extreme One Stop |
|
|
Ahoj,
náhodou se mi dostal do ruky Extreme One Stop + Peptide Fusion od Reflexu a noxplode, nikdy jsem žádné suplementy nebral, proto bych se chtěl zeptat zda je tato kombinace v pořádku, jaký na tyto suplementy máte názor a jak dávkovat? Važím 77kg, cvičím 4-5x v týdnu, jídelníček mam stabilní, klasicky vločky, maso, vajíčka a každý den na noc tvaroh.
noxplode je mi jasný, že pouze před tréninkem, nicméně One Stop s Peptidem si nejsem jistý jak správně dávkovat.
Díky za info
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 8:06 am Předmět: Re: Extreme One Stop |
|
|
| donkeydawg napsal: | Ahoj,
náhodou se mi dostal do ruky Extreme One Stop + Peptide Fusion od Reflexu a noxplode, nikdy jsem žádné suplementy nebral, proto bych se chtěl zeptat zda je tato kombinace v pořádku, jaký na tyto suplementy máte názor a jak dávkovat? Važím 77kg, cvičím 4-5x v týdnu, jídelníček mam stabilní, klasicky vločky, maso, vajíčka a každý den na noc tvaroh.
noxplode je mi jasný, že pouze před tréninkem, nicméně One Stop s Peptidem si nejsem jistý jak správně dávkovat.
Díky za info |
exteme ihned po ranu po probuzeni a ber davkovani jak je napsano na obalu ( pro tebe ten fitnes )
a pak po treninku ,
ja ho bral i přes den mezi jídly ale to už je pak drahý špáz,
pepták je vice složkový a doporučuji před spaním, .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 8:30 am Předmět: Re: Extreme One Stop |
|
|
Podle mě by bylo dobrý jíst jako doted a dávat navíc jen OSE po tréninku.
Peptide si nechat na pozdějc a to NOčko. No stejně je k ničemu, takže nejlíp prodat, nebo teda brát, ale nevím no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
Ja ho davam jako svacinu 2×100g.
Po treninku, bych radsi Micro whey, glukopur, creatin.
Ta naloz vitaminu a dalsich veci kor ve 150g davce, nemusi byt pro kazdeho stravitelna.
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
A ještě se zeptám, snažím se nabírat, mám 77kg a tomu složení u One Stop až tak nerozumím, ale tvrdím se říct že ke gaineru to nemá daleko, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
editovano, spatne sem precetl topic :)
Naposledy upravil Lada78 dne pá leden 25, 2013 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | Šlo by teda peptide ráno do vloček, pak mezi snídaní - obědem One Stop 70g po treninku další dávku 70g, a před spaním peptide + tvaroh ? |
Peptide do tvarohu nedavej, byla by to skoda.
To je, jako by jsi do paliva pro formule daval repkovy olej.
Do tvarohu zkus susene bilky, 20g bilku, pul tvarohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: st leden 30, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
já tak 5 měsíců zpět užíval one stop extreme i peptide fusiou.. k tomu jsem si sestavil jídelák a fungovalo to skvěle.. peptide ráno s vločkama na svačinu jsem dával OSX 140gr to zasitilo slušně, oběd maso+ přiloha+ zel., svačina tousty sýry a šunka, po tréninku OSX 140gr, věčere taky maso+ příloha a zel. a večer peptide s mlíkem a někdy místo toho tvaroh.. předtím jsem měl problém přibrat ale po těchto dvou suplementech to šlo moc dobře :))
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
| coolluk napsal: | | já tak 5 měsíců zpět užíval one stop extreme i peptide fusiou.. k tomu jsem si sestavil jídelák a fungovalo to skvěle.. peptide ráno s vločkama na svačinu jsem dával OSX 140gr to zasitilo slušně, oběd maso+ přiloha+ zel., svačina tousty sýry a šunka, po tréninku OSX 140gr, věčere taky maso+ příloha a zel. a večer peptide s mlíkem a někdy místo toho tvaroh.. předtím jsem měl problém přibrat ale po těchto dvou suplementech to šlo moc dobře :)) | 140gr je docela už hardcore dávka, to bych ten pytel měl na 14 dní : ( momentálně beru 2x 70gr a 1x 25g peptide na noc, přemejšlím, že ho zařadím i ráno
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: út únor 05, 2013 7:59 am Předmět: |
|
|
[/quote]140gr je docela už hardcore dávka, to bych ten pytel měl na 14 dní : ( momentálně beru 2x 70gr a 1x 25g peptide na noc, přemejšlím, že ho zařadím i ráno[/quote]
Protei určitě i ráno třeba s ovesnýma vločkama.. Šak právě ta spotřeba OSEx byla šílená potom jsem ho dával už jen po tréninku.. Dobrá věc ale lezla hodně do peněz.. teď mám dobrej jídelák a jde to taky :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|