tréning na skvalitnenie hmoty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tréning na skvalitnenie hmoty  Úvodní stránka -> Trénink -> tréning na skvalitnenie hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eraZ

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 2:43 pm    Předmět: tréning na skvalitnenie hmoty Odpovědět s citátem

Zdravím všetkých,

chcel by som vás poprosiť o radu, tých, ktorí s tým už máte nejakú skúsenosť.. Momentálne som po objemovke, kde sa mi podarilo naplácať na seba celkom dosť hmoty a teraz stojím pred výzvou skvalitniť ju, neviem však celkom presne, že aký typ tréningu by som mal na skvalitnenie hmoty zaradiť... Uvažoval som, že keby som dal klasický split s rozdelenými partiami, ktorý som necvičil už aspoň dva roky, tak by to mohlo fungovať, keďže je tam dosť pumpovačky atď, sú to však len moje úvahy Veľmi by mi pomohlo keby ste mi mohli trochu načrtnúť aký typ tréningu poprípade aké cviky zaradiť za účelom skvalitnenia hmoty...
Vďaka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hod sem fotku formy ;)
eraZ

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aktuálku nemám, zajtra niečo skúsim odfotiť a hodím to sem, snáď na to nezabudnem samozrej
eraZ

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aktuálku nemám, zajtra niečo skúsim odfotiť a hodím to sem, snáď na to nezabudnem samozrejme to množstvo hmoty som myslel v tom, že v porovnaní pred a po objemovke

Rychle na stránku:

Přejdi na: