|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:04 pm Předmět: Zavodněný organismus |
|
|
Už se tady tohle téma řešilo, ale nedá mi to...neřešil někdo problém se zavodněnym tělem? byla jsem na vyšetření, celej měsíc sem se honila dvoufázově, abych vyrýsovala, k tomu dieta a celý zbytečně...výsledek: 7 % tuku v těle! a k tomu spousta vody!!!  byla jsem na In- body, mám bílkovin dost, tedy svalů, ale držim hrozný množství vody...tuku mam kriticky málo, takže nějaká rýsovačka byla k ničemu:-/
Mohl by mi prosím někdo poradit, co jíst , abych to ze sebe dostala? myslela jsem, že od pondělka začnu superkompenzaci, ale bílkoviny ještě víc natahnou vodu...tak nevím, co jíst:-/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Haha v čem je problém? Jen voda ne. Klídek. Co jsi zhubla jsi zhubla. Vodu vyženeš a je to :) Nějaká lehká diuretika - čaje, nebo cutting edge má nějaký bylinky v sobě a tak. Piješ dost? Taky sauničky a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Určitě zkus bylinný čaje jsou i speciálně určený pro odvodnění zkus se optat v lékárně určitě ti nějaký nabídnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem na tvuj log, docela hodne cvicis + dost kardia a malo odpocinku, necitis se celkove pretazena? Prilis velka zatez na telo muze zpusobovat zadrzovani vody, mam to tak naprosto vzdy, kdyz to tezce prepaluju a malo odpocivam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Tenhle link jsem už dotyčné posílali několikrát, ale ona furt zakládá skoro stejné topici dokola.
Chápu, že si nechceš pokazit první závody, ale opravdu myslíš, že Ti poradí někdo lépe než Frei, neříkám, že někdo takovej neni, ale myslím, že právě Lukáš s tím má mnohaletou zkušenost. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
myslím že nic lepšiho už proto udělat nemuže je to tam popsané hodně dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Koukal jsem na tvuj log, docela hodne cvicis + dost kardia a malo odpocinku, necitis se celkove pretazena? Prilis velka zatez na telo muze zpusobovat zadrzovani vody, mam to tak naprosto vzdy, kdyz to tezce prepaluju a malo odpocivam. |
mno přetažená to teď sem, to je fakt, ale vždycky se kousnu a jde to, únavu zaženu cvičením...jo, ale je fakt, odpočinek mám formou kardia, sem hold sebedestruktivní...sem prostě myslela, že je to tuk, proto takovej zápřah...mno přestávam solit, koupím čaje a zkusím to odvodnění- po- st maso, pak racia, uvidím, co to provede....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
nemám s tím zkušenosti, tak všem díky za rady, je to moje premiera, proto se pořád tak ptam zkušenějších...už na to kašlu, zkusím tedy čaje a superkompenzaci s masem a pak racii, nějak to dopadne...
už žádný téma zakládat nebudu, nějak to dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Spíš si měla založit jedno, kde by ses ptala a ne na každou otázku dělat extra topic.
Nemyslel jsem to nijak zle, jen prostě mi přišlo zbytečné zakládat furt dokol topici a ptát se na něco, když ti většinou pošlou právě zmiňovaný odkaz. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Spíš si měla založit jedno, kde by ses ptala a ne na každou otázku dělat extra topic.
Nemyslel jsem to nijak zle, jen prostě mi přišlo zbytečné zakládat furt dokol topici a ptát se na něco, když ti většinou pošlou právě zmiňovaný odkaz. :) |
jo, jasný, příště;-) jestli nějaký příště bude...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 8:51 pm Předmět: . |
|
|
na tvojí váhu zítra celý den absolutně necvičit, jen odpočívat a dát si tak 500 g sacharidů z čisté rýže uvařené v osolené vodě a k tomu max 100 - 150 g masa (ideálně 2x80 g) za den, pít normálně, uklidnit se, relaxovat, odpočívat...pak klasicky ten postup, 3 dny 0-50 g sacharidů, dvoufázové tréninky na vypálení glykogenu, 1,5 g bílkovin a ty další věci (vysadit sůl apod.)
To je o tom mít trenéra a nebo si koupit knížku , tenhle problém, který popisuješ (způsobený příliš tvrdými tréninky a velkým množstvím bílkovin) je typický a stává se často a v knize je detailně vysvětleno, jak z toho ven a jak se tomu vůbec vyvarovat, aby se něco takového v průběhu diety vůbec nestalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:32 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | na tvojí váhu zítra celý den absolutně necvičit, jen odpočívat a dát si tak 500 g sacharidů z čisté rýže uvařené v osolené vodě a k tomu max 100 - 150 g masa (ideálně 2x80 g) za den, pít normálně, uklidnit se, relaxovat, odpočívat...pak klasicky ten postup, 3 dny 0-50 g sacharidů, dvoufázové tréninky na vypálení glykogenu, 1,5 g bílkovin a ty další věci (vysadit sůl apod.)
To je o tom mít trenéra a nebo si koupit knížku , tenhle problém, který popisuješ (způsobený příliš tvrdými tréninky a velkým množstvím bílkovin) je typický a stává se často a v knize je detailně vysvětleno, jak z toho ven a jak se tomu vůbec vyvarovat, aby se něco takového v průběhu diety vůbec nestalo. |
Lukáši, děkuju moc za radu! je to pro mně jak poselství, ani nevíš, jak si toho vážim, že ses mi ozval a jdu do toho, podám info, jak se zadaří máš veškerej můj obdiv! a po knížce se podívm, pokud výsledky někde budou vidět měla jsem sice zítra jet nohy, ale ty už uplně vypustim, ty mam nateklý nejvíc...dám vršek a uvdiíme, jak to přežiju
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 9:49 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Marki napsal: |
po knížce se podívm, pokud výsledky někde budou vidět |
ono to je většinou naopak, nejprve je třeba si něco přečíst a něco se naučit a aplikovat to, aby výsledky těchto nových znalostí mohly být někde vidět
| citace: | měla jsem sice zítra jet nohy, ale ty už uplně vypustim, ty mam nateklý nejvíc...dám vršek a uvdiíme, jak to přežiju |
pak nechápu, jaký smysl má tento topic, když si to stejně chceš udělat po svém Smysl zvýšeného příjmu sacharidů týden před závody má je pouze když vysadíš trénink. Proč by mělo smysl cvičit už v neděli trénink na vypálení glykogenu na vršku a u toho jíst 500 g sacharidů? Ty musíš cvičit teprve, až když příjem sacharidů nemáš, abys ten glykogen mohla dostat ze svalů pryč, ne naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 10:04 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Marki napsal: |
po knížce se podívm, pokud výsledky někde budou vidět |
ono to je většinou naopak, nejprve je třeba si něco přečíst a něco se naučit a aplikovat to, aby výsledky těchto nových znalostí mohly být někde vidět
| citace: | měla jsem sice zítra jet nohy, ale ty už uplně vypustim, ty mam nateklý nejvíc...dám vršek a uvdiíme, jak to přežiju |
pak nechápu, jaký smysl má tento topic, když si to stejně chceš udělat po svém Smysl zvýšeného příjmu sacharidů týden před závody má je pouze když vysadíš trénink. Proč by mělo smysl cvičit už v neděli trénink na vypálení glykogenu na vršku a u toho jíst 500 g sacharidů? Ty musíš cvičit teprve, až když příjem sacharidů nemáš, abys ten glykogen mohla dostat ze svalů pryč, ne naopak. |
blbě jsem to napsala- zítra necvičím, jaks napsal! ten vršek odjedu dvoufáz pondělí až středa, jak píšeš na svých stránkách!
jsem totální začátečník, nemyslela jsem že je to taková věda, víš? ale přišla jsem na to pozdě,mno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|