|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 1:34 am Předmět: |
|
|
Chybami se člověk učí, aspoň budeš poučená do další přípravy. O tom to celé je. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marka13
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:12 am Předmět: POMÓOC |
|
|
Měla jsem stejný problém, v pondělí, první den superkompenzace jsem přestřelila trénink nohou, jela jsem dvoufázově, jenže ráno a v poledne, pak ještě lítání po městě a najednou během 2 hodin jsem se zavodnila tak, že mi vylítla váha o 4 kg nahoru. tak jsem si okamžitě dala klídek, vyspala jsem se a za další 2 hoďky to bylo pryč. Tím jsem se poučila, musíš všechno dělat s rozumem a podle pocitů. To , že je psáno, že se mají odjet nohy ve 25 sériích je obecné, na každého funguje něco jiného. Já jsem zjistila, že mi třeba nefungují poslední 3 dny superkompenzace na sacharidech tak dobře jako naopak. Tak jsem na další soutěž udělala opak, začala jsem až ve středu jet jen bílkoviny, odcvičila jsem do pátku a až v sobotu ráno na soutěži jsem začala cukrovat. A bylo to lepší. Víc mně to " nafouklo". Chybami se člověk učí. Ale v každém případě se drž rad od Freimena a hlavně se pozoruj. Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 9:20 am Předmět: Re: POMÓOC |
|
|
| marka13 napsal: | | Měla jsem stejný problém, v pondělí, první den superkompenzace jsem přestřelila trénink nohou, jela jsem dvoufázově, jenže ráno a v poledne, pak ještě lítání po městě a najednou během 2 hodin jsem se zavodnila tak, že mi vylítla váha o 4 kg nahoru. tak jsem si okamžitě dala klídek, vyspala jsem se a za další 2 hoďky to bylo pryč. Tím jsem se poučila, musíš všechno dělat s rozumem a podle pocitů. To , že je psáno, že se mají odjet nohy ve 25 sériích je obecné, na každého funguje něco jiného. Já jsem zjistila, že mi třeba nefungují poslední 3 dny superkompenzace na sacharidech tak dobře jako naopak. Tak jsem na další soutěž udělala opak, začala jsem až ve středu jet jen bílkoviny, odcvičila jsem do pátku a až v sobotu ráno na soutěži jsem začala cukrovat. A bylo to lepší. Víc mně to " nafouklo". Chybami se člověk učí. Ale v každém případě se drž rad od Freimena a hlavně se pozoruj. Držím palce. |
Je vidět, že tohle superkompenzační bláznění fakt nejde nějak škatulkovat, jak píšeš...Každej prostě funguje jinak, já třeba vím, že na absolutní nule nedokážu být, páč hned omdlívam...´takže i tak jsem včera stovku měla, abych vůbec došla domů si lehnout, ale dneska je mi zas neskutečně blbě..ale vím, že to k tomu patří. Nohy už ale necvičím od minulý středy, do soboty jen aerobka, v neděli volno a od včera vršek, k tomu litry diuretickýho čaje a draslík, uvidím jak to dopadne:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:16 am Předmět: POMÓOC |
|
|
A co to odvodňování? Budeš opravdu odvodňovat? Nevím, je to tvoje první soutěž, myslím, že by ti stačila manipulace s vodou. Víš, myslím si, že nemáš zas tak úplně moc hmoty a měla bych strach, že až odvodníš, budeš až moc na žílu. Já jsem neodvodňovala a byla jsem i přesto vysekaná, myslím že dost, ale chyběla tam hmota. Tak na tom teď pracuju, chtěla bych nabrat, ale žádnej zázrak. Prostě dispozice jsou daný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:25 am Předmět: Re: POMÓOC |
|
|
| marka13 napsal: | | A co to odvodňování? Budeš opravdu odvodňovat? Nevím, je to tvoje první soutěž, myslím, že by ti stačila manipulace s vodou. Víš, myslím si, že nemáš zas tak úplně moc hmoty a měla bych strach, že až odvodníš, budeš až moc na žílu. Já jsem neodvodňovala a byla jsem i přesto vysekaná, myslím že dost, ale chyběla tam hmota. Tak na tom teď pracuju, chtěla bych nabrat, ale žádnej zázrak. Prostě dispozice jsou daný. |
jojo, propozice nezměníš. to je pravda...taky s tím válčím, je to boj:- (
Jak to myslíš tu manipulaci s vodou? hodlám te´d do čtvrtka pít až 5 litrů, pak v pátek a sobotu jen vyplachovat pusu a k tomu jen suchary nebo vločky..snad to přežiju...
a jak dlouho jsi v objemu? kolik jsi pak schodila po odvodnění? nevím totiž pořádně, jak to jako odvodnit, jestli prostě jen nepít a v tom je to všechno? je to divný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
propozice nie su dispozice ani proporce _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:28 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | propozice nie su dispozice ani proporce |
mno jo, seem hladová, tak kecam blbiny...dam si rajče, třeba začnu myslet
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:35 am Předmět: |
|
|
ja len rypem  drzim palce v priprave,teraz to bude dost tazke _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja len rypem drzim palce v priprave,teraz to bude dost tazke |
neriskuj, rejpat do hladovýho člověka to je jak kpnout do vosího hnízda nějak to dopadne, jsou horší věci než nenafouklý svaly, chci si to užít a ne přežít...takže nic nehrotim...
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:06 am Předmět: POMÓOC |
|
|
Já jsem právě neodvodňovala. Přečti si Freimenovi stránky, má tam 2 varianty a to buď tzv. manipulace s vodou nebo přímo odvodnění. manipulace znamená, že piješ stále až do soutěže, ale cukruješ jen na např. rýži ( pomalé sachry ), u klasického odvodnění končíš s pitím myslím někdy ve čtvrtek a pak cukruješ na rychlých cukrech ( džem atd... ). Já jsem neodvodńovala a myslím, že jsem šla i tak cca 2 kg? Nevím, neřešila jsem váhu, řešila jsem jak to vypadá. Pak jsem šla po týdnu na další závody, tam jsem superkompenzaci otočila a pila jsem stejně dál až do konce. Nevím proč, vím, že bílkoviny vážou vodu, ale já pila a jela na bílkovinách až do závodu a zdálo se mi, že je to lepší než na cukrech. V sobotu jsem cukrovala na rychlých, pikao, zmrzlina, lila jsem do sebe glukopur s vodou a stejně nic moc. na mě prostě berou bílkoviny.Nejlíp jsem vypadala ve středu před první soutěží po posledním tréninku před cukrováním. Jo a pak taky v něděli po posledním závodu, to byla bomba, hodila jsem do sebe 2 nohy štůdlu, asi 5 hamburgerů a já nevim co všechno, váha šla za jeden den o 6 kg nahoru, ale nafouklá jsem byla super, až teda na to břicho. Somálec hadr!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:31 am Předmět: Re: POMÓOC |
|
|
| marka13 napsal: | | ale nafouklá jsem byla super, až teda na to břicho. Somálec hadr! |
hihi, somálec, to mi něco připomíná, taky mam ten pupet teď pořád tak vyvalenej..ty jo, tak tos měla blbý, žes to vychytala takle až po soutěži...ale jak píšeš, každej je jinej a musí to sám poznat na sobě...To od Lukáše jsem četla, udělam to jak jsem psala, čtvrtek pít, pak už jen výplach, ale nevím, jestli to vůbec vydržím, tkaže tak... asi zkusim ještě saunu ve čtvrtek...a jak jsi vlastně dopadla na soutěžích?
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: út listopad 20, 2012 3:05 pm Předmět: POMÓOC |
|
|
No, dopadla jsem tak nějak docela dobře, byla jsem na Pražským poháru, pak na HI Nutrion a pak na GP Pepa Opava. Tam to bylo nej, super připravený ženský, cizinky a strašně příjemný a i soutěž měla úroveň. Podívej se na výsledky, jsem tam ta druhá nejhubenější blondýna, první byla Šárka Picková. A fakt si to na závodech užij, pamatuj, děláš to hlavně pro svůj pocit a řeknz Ti, že ten pocit je opravdu super! Připravuju se na jaro a chtěla bych jít zase, strašně se mi to líbilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ellmaki
|
Zaslal: pá únor 22, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
Dobrý den, vidím že jste asi zkušené (í) v tom odvodňování chtěla jsem se vás zeptat, jestli by byl někdo ochotný poradit jak nato. Jsem amatérka a cvičím asi půl roku před tím jsme jezdila na koni a jsem zavodněná hlavně přes stehna, chodím na ty masáže proti odvodnění ale to nepomáhá a ty různé čaje taky ne. Prosím, pokud máte nějaké suplementační doplňky spojené s denním příjmem vody budu ráda když mi někdo vysvětlí jak sestavit ten pitný režim. Vážím 72 kg 180 cm. Vím že odvodnění, je strašně zatěžující pro organismus a věc nezdravá, využívají to hlavně závodníci a závodnice ale jde mi o to, abych zkusila třeba začátek ne to držet nějak profi ale jen abych fakt zkusila co to se mnou udělá a jestli půjdou ty zalitý stehna trochu dolů. Předem moc děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|