silový trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - silový trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> silový trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
biggrrcze

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 6:53 pm    Předmět: silový trénink Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych poradit s nějakým tréninkem na sílu a objem. Do teď jsem jen něco na způsob tréninku KORTE ale už to jedu docela dlouho. V posilovně mi poradili že mám jezdit 2x v týdnu PONDĚLÍ A ČTVRTEK 5 základních cviků po až 10ti sériích a po 3-5 cca přibližně opakování. Myslíte si že by to byl dobrý trénink na sílu a objem ? V létě budu chodit cvičit ven strongman disciplíny. Chci jenom slyšet váš názor, jestli mi radí dobře, ti chlapi co mi radili se účastní Českého poháru. Díky za vaše názory.

Ten trénink by vypadal nějak takto

Pondělí, to první je opakování a to za lomítkem série
MT: 3-5/10
Přítah v předklonu: 10/6
Dřep: 3-6/6-10
Bench: 3-6/ 6
Tlak nad hlavu velkou činkou (ramena) 6-8/5-6

vše bych ještě uviděl podle toho jak bych to zvládal fyzicky

Čtvrtek
Dřep: 3-6/6-10
MT: 3-5/10
Přítah v předklonu: 10/6
Bench: 3-6/ 6
Tlak nad hlavu velkou činkou (ramena) 6-8/5-6
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně bych stejný počet opakování/sérií rozhodil do čtyř dní, nicméně je to po hodně dlouhé době tréninkový plán s hlavou a patou.

Osobně vidím lehkou redundanci v benchi a tlaku nad hlavu, vybral bych jen jeden cvik. Pokud budeš cvičit oba, bacha ne velké váhy a zauvažoval bych o snížení počtu sérií. Nevím, jaké máš zkušenosti, začal bych zlehka a přidával postupně.

Přítah v předklonu bych vyměnil za přítah na hrazdě. Pokud je to neprůchozí, hodil bych ho až po dřepech, jelikož hodně unavuje stabilizátory páteře, který se v dřepu vyplatí mít čerstvý, obzlášť, pokud Těch přítahů chceš dělat deset...

Ale v zásadě jde o drobný připomínky k programu, kterej rozhodně na sílu i objem může fungovat, ohlídnu-li od toho, že bych na síle a objemu pracoval separátně.
biggrrcze

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 8:39 am    Předmět: trenink Odpovědět s citátem

OK díky, a jak by to vypadalo rozložené do těch 4 dní ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 9:36 am    Předmět: Re: trenink Odpovědět s citátem

doporucuju procist
http://powerlifting.ronnie.cz/c-9135-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-ii.html
a predchazejici dily
biggrrcze

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo díky, vypadá to dobře a 4x v týdnu by mi to vyhovovalo

Rychle na stránku:

Přejdi na: