|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
davider137
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 10:21 pm Předmět: strava na hubnutí |
|
|
ahoj všichni,
přítelkyně by ráda zhubla pár kg, protože je nespokojena s břichem. Furt ji říkám, že blbě jí, a že by měla jíst pravidelně, sacharidy a bílkoviny (nejsem v této oblasti moc vzdělaný ale mám nějakou představu) Dnes jsem trochu četl články na ronnie a narazil jsem tady na warrior diet (na odkaz nemůžu odkázat - ale je to na ronnie mezi posledníma článkama) , který vlastně doporučuje celý den nejíst a pak se přežrat.
tak ja jsem z toho už úplně mimo; někdo říká jíst pravidelně a všechno počítat přímo matematicky přesně; jiný celý den nejest a pak se nadlábnout... člověk se v tom nemůže vyznat. z diskuse pod článkem jsem nebyl o nic moudřejší.
co si prosím myslíte o tomto článku? a taky by mě zajímalo co byste doporučovali přítelkyni aby zhubla? cvičí denně pravidelně asi 20 minut nějaké cvičení které má staženo na PC, jednak s vlastním tělem a taky s jednoručkami).
děkuji a přeji dobrou noc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 6:51 am Předmět: |
|
|
Žádné WD apod... upravení stávajícího (špatného) jídelníčku + zařazení nějakého pohybu a vše půjde tak jak má.
BTW.: Nevymýšlejte nějaké zázračné metody na hubnutí, diety, styly cvičení atd... prostě celé je to jednoduše o stravě a jedinci ---> strava je taková jaký má jedinec cíl, nic víc, nic míň. (To neplatí jen pro tebe, ale všeobecně pro všechny...)
|
|
| nahoru |
|
 |
davider137
|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
a máte prosím někdo odkazy na články ke stravování - sacharidy a proc vzniká chuť na sladké atď; našel jsem to přřed pár měsíci a teď nějak nemůžu najít...
btw. proč ne WD? jako mě se to moc nezdá, protože jsem kdysi nesnídal a nic moc nejedl přes den; teď jím ráno i pravidelně přes den a je mi líp.... ale přesto by mě zajímalo, jak to je s WD;
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
| davider137 napsal: | a máte prosím někdo odkazy na články ke stravování - sacharidy a proc vzniká chuť na sladké atď; našel jsem to přřed pár měsíci a teď nějak nemůžu najít...
btw. proč ne WD? jako mě se to moc nezdá, protože jsem kdysi nesnídal a nic moc nejedl přes den; teď jím ráno i pravidelně přes den a je mi líp.... ale přesto by mě zajímalo, jak to je s WD; |
O sacharidech tu je mnoho článků na webu a o WD taky (Není to dlouho co tu vyšla série článků o WD), pro mě za mě si klidně WD nebo nějaký obdobný styl stravování provozuj, ale já toho zastáncem nejsem a myslím že by žádný začátečník neměl hned spadat do těhle způsobů stravování. Neznáš základy stravování a hned WD atd... (Pro začátečníka, který nezná způsoby stravování a začne s tímto stylem to má ve většině negativní účinek. Většinou kvůli neznalostem si sestaví svůj dietní plán špatně atd...) Začal bych vyváženým jídelníčkem s pravidelným příjmem potravin během dne a uvidíš.
Jinak chuť na sladké vzniká mnoha způsoby, jako:
Psychické vlivy (Stres, Deprese, Nár. životní sit.)
Fyzická vyčerpanost + psych. vyčerpanost
Nedostatek spánku
Nesprávě složený jídelníček ( Pauzy mezi jídly, vyváženost jídel)
Konzumace potravin s vys. GI
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Warrior diet a podobný extrémy nejsou určeny pro začátečníky a pro mladou holku o to víc.Slečna potřebuje sestavit svůj jídelníček pestře,ale z jídel,která jí vyhovují a kaloricky povedou k úbytku tukových zásob.Samozřejmě za předpokladu fyzického cvičení,což bude asi víc než 20 minut domácího plácání nevalné úrovně.Takhle to asi nepůjde jak by chtěla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|