Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
j.peringer

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:21 pm    Předmět: Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí) Odpovědět s citátem

Zdravím všechny :) ...Mám na Váš prosbu ohledně toho co dělám ,jak dlouho to dělám ,stravy ,cvičení apod:).... Je mi 18 , měřím 180cm a vážím 71kg . Přesně před rokem jsem měl 84kg ,ale přes prázdniny jsem se rozhodl stím něco udělat a každý den sem běhal a jedl zdravě. Teď ale nastal čas trochu na objem. Do posilovny chodím 3x týdně , jedu full body (60-90minut). Den kdy nejsme v posilce si jdu jen na 30-40 minut proběhnout ( četl jsem ,že to pomáhá k regeneraci svalů) . Můj cíl je nabrat svalovou hmotu ,ale zároven mám strach že při objemu naberu špeky v oblasti břicha ,které jsem si tak pracně shodil ... Pro upřesnění sem napíši ještě jídelníček :

Snídaně - 100 g vloček + med + ořechy ( nebo 3x vajíčko s celozrným pečivem)
Svačina - 3x celozrná houska s kvalitní šunkou ,sýrem a zeleninou .
Oběd - jsem student ,takže to co jídelna nabídne ( většinou maso a brambory (rýže) ).
Svačina - (před treninkem) - banán ,jogurt a coffe + po posilovně Gainer
Večeře - 150-200g kuřecího s 200-300g brambor + protein
Před spaním - pul hodiny před spaním si dávám odtučněný tvaroh

Mám celkem dobrou vůli , žádné smažené věci a nezdravé nejím . Tréninky dodžuji poctivě . Budu moc vděčný za každou radu,připomínku,pochvalu apod.:) ...Předem děkuji za odpovědi!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 8:56 pm    Předmět: Re: Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí) Odpovědět s citátem

j.peringer napsal:
Zdravím všechny :) ...Mám na Váš prosbu ohledně toho co dělám ,jak dlouho to dělám ,stravy ,cvičení apod:).... Je mi 18 , měřím 180cm a vážím 71kg . Přesně před rokem jsem měl 84kg ,ale přes prázdniny jsem se rozhodl stím něco udělat a každý den sem běhal a jedl zdravě. Teď ale nastal čas trochu na objem. Do posilovny chodím 3x týdně , jedu full body (60-90minut). Den kdy nejsme v posilce si jdu jen na 30-40 minut proběhnout ( četl jsem ,že to pomáhá k regeneraci svalů) . Můj cíl je nabrat svalovou hmotu ,ale zároven mám strach že při objemu naberu špeky v oblasti břicha ,které jsem si tak pracně shodil ... Pro upřesnění sem napíši ještě jídelníček :

Snídaně - 100 g vloček + med + ořechy ( nebo 3x vajíčko s celozrným pečivem)
Svačina - 3x celozrná houska s kvalitní šunkou ,sýrem a zeleninou .
Oběd - jsem student ,takže to co jídelna nabídne ( většinou maso a brambory (rýže) ).
Svačina - (před treninkem) - banán ,jogurt a coffe + po posilovně Gainer
Večeře - 150-200g kuřecího s 200-300g brambor + protein
Před spaním - pul hodiny před spaním si dávám odtučněný tvaroh

Mám celkem dobrou vůli , žádné smažené věci a nezdravé nejím . Tréninky dodžuji poctivě . Budu moc vděčný za každou radu,připomínku,pochvalu apod.:) ...Předem děkuji za odpovědi!

Jsi socka (pardon, student ), takže bych o tloustnutí nějak strach neměl. Uvědom si že máš ještě rychlý metabolismus a spaluješ jak kamna. Tobě stačí se hýbat a nejíst moc často vyslovený blafy. Jak se tak koukám na tvůj jídelníček, zkus si spočítat jeho energii. Podle mě to není nic z čeho by člověk mohl tloustnout.
Nejlepší pomůcka je zrcadlo a měříci kleště (pokud je seženeš). Každé tři týdny se podívej do zrcadla a pokud by jsi měl dojem že tloustneš, změř si sílu podkožního tuku. Pokud netloustneš, jíš dobře. Pokud tloustneš, musíš přidat pohyb či ubrat jídlo (či vynechat gainer. Alespoň bys ušetřil prachy). Možná by stačilo si jen měřit objem pasu, ale nevím jak se objem pasu mění při nabírání svalů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o radu ( objemová fáze+ strach z tloustnutí)
Rychle na stránku:

Přejdi na: