Dobry den, potreboval bych mensi radu.
Na uvod reknu neco malo o sobe, o svem problemu a o co se snazim. Je mi 21 let, merim 184cm a vazim cca 85kg.Cvicim od 13 let z toho pravidelne s dodrzovanim stravy a treninku asi 3 roky.
V soucastne dobe se pripravuji na podzimni kondicni zavody. S pripravou jsem zacal nekdy v zari, od te doby jsem jel klasicky split, korteho , tezko-lehky split a freimenuv objemovy trenink stylem 3+1. Nejvetsi problem je ten ze jsem tohle cele absolvoval bez jedine pauzy.
Nedavno jsem ukoncil vysokou skolu a cekam na prijeti k statni policii, tudiz mam cas na trenink, dlouhy a vydatny spanek a dodrzovani jidelnicku. Pres tohle vsechno jsem zacal zaznamenavat razantni ubytek sily.
Trenink stylem 3+1 mi vyhovoval, bavil me, nic jsem bohuzel nenabral diky memu hodne rychlemu spalovani zato se mi rekl bych celkem dost zkvalitnila nabrana hmota a vaha se udrzela. Bohuzel posledni 2 tydny jdou vahy porad dolu a dolu. Mel jsem minuly rok uraz praveho ramene a nyni me zacina bolet rameno leve. Rekl bych ze sem pravemu ramenu podvedome ulehcoval a pretezoval rameno leve.
Moje otazka tedy co zaradit ted? Na freimenovu webu jsem se docetl neco malo o deload fazi, zaradit tyden trenink gvt a za dodrzovani jidelnicku na tyden vysadit a telo nechat dobehnout a zregenerovat.
Myslite ze se telo za pouhy tyden zregeneruje a bude vse vpoho a ja budu moct zase naplno trenovat s adekvatni zatezi? A jeste jedna otazka co zaradit za trenink nyni...zavody by mely byt nejspis v listopadu a ja bych potreboval minimalne jeste dalsich 5 kg hlavne na nohach. Mam zaradit tyhle 3 treninky znova kdyz mi celkem vyhovovaly nebo se poohlednout po necem jinem.
Do kdy zhruba drzet objemovku? S rysovaci fazi moc zkusenosti nemam ale mam celkem rychly metabolizmus a celkove nemam tendenci moc nabirat tuk.
Diky za vsechny vase pripadne dotazy a kritiku. Rad se necham poucit.