| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 9:49 pm Předmět: Jak vtáhnout břicho jako Zane? |
|
|
Takže... umí tu někdo udělat vacuum? Zkoušeli jste ho trénovat? Tak mě ještě napadla otazka... co na to vnitřnosti ?!
Edit: upravil jsem název, protože tento pochopí každý, daymoon
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
ten anglicky nazov je dost zly  plus vacuum ako sloveso znamena vysavat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 10:37 pm Předmět: Re: How to Vacuum of Zane |
|
|
Zkoušel jsem ho asi měsíc, každý den zhruba 10minut a rozdíl byl znát, břicho jsem zvládnul zatáhnout docela obstojně, ale chce to vědět, jak na to. Navíc je to docela zábavný a podle mě si tím procvičíš svaly pánevního dna. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
taky jsem ho dřív zkoušel, ale nenašel sem o tom moc informací a nakonec jsem to vzdal.. ale podle všeho by to na vnitřnosti mělo působit spíš pozitivně _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
Není to nic složitého, jen základní kontrola dýchání. Vnitřnostem to rozhodně nevadí, spíš naopak :) Tuším že tohle cvičení pochází z indické medicíny a mimo jiné má příznivě působit na peristaltiku střev. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: so březen 09, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
díky....takže jestli to dobře chápu vyfouknu všechen vzduch, budu se snažit rozšířit hrudník a tlačit břicho k páteři a podržím?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so březen 09, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
taky se chci zeptat.. když vtáhnu břicho, tak se mi tím podtlakem vtáhne jakoby ten dolík jak končí krk a začínaj prsní svaly (nevim jak se tomu místu řiká), je to dost nepříjemnej pocit.. je to normální nebo dělam něco blbě? už jsem se tu na to jendou ptal, ale nikdo mi pořádně neodpověděl _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka160
|
Zaslal: so březen 09, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
A to je dobrý také k lepšímu rozvoji břišních svalů, nebo jenom figura do pózingu?
|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: so březen 09, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
určitě to břišním svalům neuškodí, někde jsem četl, že Arnold takhle břicho zatahoval i během dne :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Pokud vás zajímají podrobnost, tak si zadejte do googlu:
Uddijána bandha
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
.. jo a teď sem si to ověřil, jak sem psal že se mi jakoby vtahuje s břichem i pod krkem, tak mě z toho pak bolí v krku skoro jako při angíně  fakt neví někdo čim to je? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |