Tak jsem změnil jidelníček pro z pevněni a schozeni tuku.Můj cíl je 5kg za 2 měsice.SNÍDAŇE:vločky 80g+protein, SVAČINA:tvaroh+mrkev+1ks racio chleba, OBĚD:pul pytlíku rýže +1kuřecí prso, SVAČINA:4ks racio chleba, VEČEŘE:pul pytlíku rýže+1kuř.prso. to kuřeci delam jen na vodě.Na kvalitnější jidelniček nejsou finance.Ale v objemu i celý život jsem pil jen slazene pití,mastna jidla po sobě atd....Teď jsem na vodě dodržuju 2_3hod. Mezi jidly 3xTYDNE mám trenink a 3x tydne mam areobku 40-60min mohu takto zhubnout??? Vaha:75 Výška169 Pas:89 dekuju za odpoved[/quote]
Tak jsem změnil jidelníček pro z pevněni a schozeni tuku.Můj cíl je 5kg za 2 měsice.SNÍDAŇE:vločky 80g+protein, SVAČINA:tvaroh+mrkev+1ks racio chleba, OBĚD:pul pytlíku rýže +1kuřecí prso, SVAČINA:4ks racio chleba, VEČEŘE:pul pytlíku rýže+1kuř.prso. to kuřeci delam jen na vodě.Na kvalitnější jidelniček nejsou finance.Ale v objemu i celý život jsem pil jen slazene pití,mastna jidla po sobě atd....Teď jsem na vodě dodržuju 2_3hod. Mezi jidly 3xTYDNE mám trenink a 3x tydne mam areobku 40-60min mohu takto zhubnout??? Vaha:75 Výška169 Pas:89 dekuju za odpoved
[/quote]
Čau, docela to ujde, nevim teda kolik ty kuřecí prsa váží. Akorát ty svačiny, třeba dopoledne tak hoď těch racio víc a odpoledne si k nim dej třeba hollandiu aspoň nebo něco na ten způsob.
Dekuju....no přidam na vic k obou svačinam 2ks. Racio...ale bojim abych sachru nemel vic a abych hubnul:))) jinak nekdy pridam i jablko a nejakou mrkev na vic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru