Kam pro rady v Brně - trenér, fyzioterapeut atd.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kam pro rady v Brně - trenér, fyzioterapeut atd.  Úvodní stránka -> Trénink -> Kam pro rady v Brně - trenér, fyzioterapeut atd.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Havranx

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 8:20 am    Předmět: Kam pro rady v Brně - trenér, fyzioterapeut atd. Odpovědět s citátem

Zdravím!

Neporadil by mě někdo, kde v Brně najít někoho, s kým by člověk mohl konzultovat cvičení, a hlavně ve spojitosti se zdravotními problémy? Jedná se mi o to, že poslední dobou jsem začal mít problémy s podstatě všemi většími klouby v těle (kyčle, kolena, kotníky, ramena) a k tomu se přidala bolest zad a krčmí páteře. Nezačalo to všechno zaráz, ale postupně od kyčle, přes kolena, po kotníky a ramena. Mám podezření na nějakou posunutou pánev, nebo špatný záda...

Pročetl jsem nějaký témata co tu psali jiní, ohledně různých zdravotních problémů a přemýšlím nad tím, že nemá cenu se snažit sám vyřešit něco, co může mít příčinu úplně jinde. Samosebou, ortopedy jsem navštívil, ale každý se zameří jen na jeden problém co jim řeknu, neposuzují to komplexně (nikdo se třeba nezabýval tím, jestli nemám vadné držení těla atd).

Sháním teda někoho, kdo se v tomhle orientuje a zároveň mi neřekne, že mám raději všechen sport pověsit na hřebík :D jak bývá u ortopedů zvykem. Někoho, kdo může určit svalové dibalance, navrhnout kompenzace, případně celý trénink, tak abych se zbavil problémů, které mě trápí (myslím zdravotní problémy ;))

Dík za případné odpovědi a sportu zdar!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zil jsem v brne a muzu za sebe 100x doporucit nejlepsiho mistra, pana dvoraka, co ma freesport nad melodkou (stena a fitko) .. to je velkej mistr .. muzes ho pozdravovat od "prazaka" .,. on bude vedet ;) .. starsi pan, celej zivot atlet a sportovec .. predloni byl 2. na ME senioru v kulturistice ;) .. zacal s kulturistikou az na stary kolena, jinak je to atlet jako poleno a fakt typ, co bude znat odpovedi na vsechny tve otazky ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kam pro rady v Brně - trenér, fyzioterapeut atd.
Rychle na stránku:

Přejdi na: