Řeznictví

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Řeznictví  Úvodní stránka -> Ostatní -> Řeznictví
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:53 pm    Předmět: Řeznictví Odpovědět s citátem

Ahoj,
předem se omlouvám za spam pro neBrňáky, ale všiml jsem si, že někteří z vás z Brna jsou tak se zeptám. Mám takový problém. Chodím do práce a končím v 19h. No a nákup připadá v úvahu až potom, protože v práci nemám možnost mít něco někde v chladu. Doteď jsem kupoval maso tím pádem maximálně v tescu, intersparu apod. ale v poslední době už je to horší a horší a snad radši nekupovat nic než to co tam mívaji, navíc takhle večer, v nabídce.
Proto jsem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nezná nějaké řeznictví, nebo dobré místo, kde by se dalo nakoupit i po 19/19:30. Ideálně někde blízko centra. Jediné co mě napadlo je Globus, tam prý mají dobré, ale kdo je z Brna ví kde Globus je.... a já jako student všude MHD a jezdit obden do Globusu na to opravdu čas ani chuť nemám a stejně tak, to že jsem student bohužel znamená, že mám dost omezené možnosti skladování a proto nemůžu nakoupit na týden dopředu, máme malou ledničku a mrazák pro víc lidí.

Díky za případné tipy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nech si ho přivézt
http://www.halal-maso.cz/halal-rozvoz/
to je jenom příklad, určitě je víc řeznictví, kde to umí
jen si nejsem jistý, jestli ti někdo přiveze půl kila masa.
jachym

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to je samozřejmě ideální možnost, jenže... naraží to zas na mojí situaci - zaprvé si to jako student nemůžu dovolit platit ještě za dovoz, ono už tak kupovat maso je pro mě dost problém a navíc... kdybych si to ještě objednával v tak malých množstvích vůbec by se to nevyplatilo, nemluvě o tom, že bych zase neměl ten výběr, kdy přijdu do obchodu a vyberu si.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba?
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řeznictví otevřené o půl osmé večer snad není nikde v republice. Supermarkety ti nevoní. Přes den nemáš čas zajít od té svojí práce někam poblíž k řezníkovi. Neřešitelný problém.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba?

Taky mě to zaujalo. Asi se tam příští týden půjdu mrknout.
Thinkmuscle: Máš s tímto masem zkušenosti?
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Halal maso.. jestli to popravují tak jak mají, že zvíře bez omráčení podřiznout a pověsi za nohy ať sebou mrská a vykrvácí, tak bych je poslal do hajzlu než jim dělat kšeft.
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
guruhonza napsal:

nemám. dal sem do google rozvoz masa Brno.
o tom způsobu porážky je to pravda, je to fakt marast. některé náboženství bych prostě postavil mimo zákon...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice jsem OT, ale o co jde s tim zabijenim?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thinkmuscle napsal:
eSko napsal:
guruhonza napsal:

o tom způsobu porážky je to pravda, je to fakt marast. některé náboženství bych prostě postavil mimo zákon...

Tak si přečti jak se ten dobytek zabíjí,zabíjí se dá se říct s ,,úctou" ,takže rukou a ne žadnym strojem to za 1. za 2. ta kráva neni ve stresu a když přijde na věc,během jedný vteřiny je v šoku a v bezvědomí takže to skoro necejtí. Dřív sme tenhle způsob zabíjení tak odsuzoval ale když sme o tom přečetl víc,tak jsme změnil názor.
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O náboženství. Židi taky zabíjejí dobytek dost ujetým způsobem.
Viděl jsem nějaký dokument, to se mi fakt chtělo brečet a maso mi tak na týden moc nechutnalo...
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
sice jsem OT, ale o co jde s tim zabijenim?

Zvíře se položi na zem a podřízne se mu krk, potom se pověsi za nohy aby se urychlilo vykrvácení.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Thinkmuscle napsal:
eSko napsal:
guruhonza napsal:

Tak si přečti jak se ten dobytek zabíjí,zabíjí se dá se říct s ,,úctou" ,takže rukou a ne žadnym strojem to za 1. za 2. ta kráva neni ve stresu a když přijde na věc,během jedný vteřiny je v šoku a v bezvědomí takže to skoro necejtí. Dřív sme tenhle způsob zabíjení tak odsuzoval ale když sme o tom přečetl víc,tak jsme změnil názor.

Lol. Já bych rád viděl jak nejsi ty ve stresu když ti podřiznou krk a pověsi tě za nohy

Zajímalo by mě odkud máš, že je během vteřiny v bezvědomí.

Naposledy upravil Gohan dne pá březen 15, 2013 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
jachym

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda... to jsem nečekal kam se debata o možnosti koupi masa ve večerních hodinách zvrhne :D Ale je to zajímavý...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
patrikdundych napsal:
Thinkmuscle napsal:
eSko napsal:
guruhonza napsal:

Lol. Já bych rád viděl jak nejsi ty ve stresu když ti podřiznou krk a pověsi tě za nohy

Rychle na stránku:

Přejdi na: