Objemovka s kettlebell

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka s kettlebell  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Objemovka s kettlebell
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
saky89

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 11:42 pm    Předmět: Objemovka s kettlebell Odpovědět s citátem

Zdravím , ohledně kettlebellu jsem tu nenašel moc infa, které by se mi hodilo, tak se chci zeptat konkrétně.. Jsem teda začátečník a kettlebell se mi zamlouvá, funkční trénink, streetworkout...silovej zkrátka trénink.. nejsem zrovna nějak namakanej v pažích, tím myslím co do objemu vůbec a tak se chci zeptat, co byste mi doporučili? Jestli zvolit nějakou kombinaci fitka + domácího kettlebellu a případně jakých cviků..? Nechci vyloženě na objem, spíš tu sílu, ale ty paličky mě trápěj .. Díky za každou radu zkušenějších
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makej a dělej to co tě baví... chceš růst? ---> Dostatek kvalitního jídla
saky89

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle.., měl jsem celou dobu problémy s tím, abych jakkoliv přibral.. cca 2-3 roky zpátky jsem se dostal na endokrinologii kvůli štítný žláze, beru prášky a nevím..jestli se mi to dalo do kupy nebo jak.., přibral jsem za rok a půl 15kg, jenže do tuku - zejména do břicha :) .. Mám prostě normálně cvičit, nebo se nejdřív toho tuku zbavit, četl jsem něco o kardio cvičení..? Asi se ptám jako blbec , ale opravdu děkuju za každou radu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saky,

Silový trénink s železnejma koulema a k tomu primal strava, to je moje doporučení. O primal/paleo toho najdeš po internetech spousty, takže nebudu redundantní.

Dám Ti pár rad ke kettls. Nauč se základy pod supervizí instruktora. Nesnaž se to odkoukat z youtube.

Prvního tak zhruba půl roku se soustřeď na programové minimum: TGU a swing. Pokud k tomu chceš dělat ještě něco dalšího, není problém, ale moc neblázni s intenzitou.

Jakmile se naučíš perfektně TGU/swing a získáš základní sílu, mobilitu a stabilitu, naučíš se SFG 6 cviků, což je TGU/swing/clean/snatch/press/dřep. V tu chvíli najedeš na Enter the Kettlebell Rite of Passage, získáš trochu pressovací sílu, zpevníš střed. Když ve Variety days pojedeš goblet dřepy/pistole, tím líp.

No a až budeš mít za sebou rok Programovýho minima a Rite of Passage a naučíš se dobře šest klíčových liftů, pak doporučuju sáhnout po Kettlebell Muscle od Geoffa Neuperta, což je objemovej program založenej na komplexech. Je to na 12 týdnů.

Takže za rok a 12 týdnů na viděnou! :) Kdyby dotazy, ptej se.
Poman

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se z toho paleo všici mužou najednou po....

Jinak nic proti
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomane,

ten kult mě taky prudí. Nerad používám "paleo" stejně jako "core" :) Na druhou stranu je fajn, že to spoustu lidí probralo k tomu, aby začli přemejšlet nad tím, co jedí, přestali se bát tuků a přestali být otroky vlastních jídelníčků a výživových plánů.

Nahrazovat reálná jídla racio chlebíčkama, celozrnným pečivem, čímkoli, co má na etiketě "fitness", to v mých očích není ta správná cesta :)

A další věc je, že to lidem fakt funguje...

Rychle na stránku:

Přejdi na: