Objem hrudníku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem hrudníku  Úvodní stránka -> Trénink -> Objem hrudníku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoboBee

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:51 pm    Předmět: Objem hrudníku Odpovědět s citátem

Je lepší dělat tlaky s jednoručkama na rovné nebo šikmé lavici pro větší objem hrudníku? (Mám na mysli sklon do kladného úhlu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:53 pm    Předmět: Re: Objem hrudníku Odpovědět s citátem

RoboBee napsal:
Je lepší dělat tlaky s jednoručkama na rovné nebo šikmé lavici pro větší objem hrudníku? (Mám na mysli sklon do kladného úhlu)

rovny = stredni partie
horni = horni partie
pokud prezenes uhel, tak misto horni casti prsou budes cvicit predni delty
zauvazuj jeste o puloveru, roztahuje hrudni kos
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:57 pm    Předmět: Re: Objem hrudníku Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
RoboBee napsal:

rovny = stredni partie
horni = horni partie
pokud prezenes uhel, tak misto horni casti prsou budes cvicit predni delty
zauvazuj jeste o puloveru, roztahuje hrudni kos

No jest-li pulover roztahuje hrudní koš nevím, ale každopádně se to říká

K tématu, ideální bude když to zkombinuješ cvik na rovné lavici a cvik na pozitivně nakloněné lavici. Pokud bych měl vybrat jen jeden tak rozhodně rovná lavice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jedu i hlavou dolů a musím říct, že progres, co se zvýšení síly týče je znát dobře :) ... co se týče objemu, taky lze pozorovat pozitivní změny :) ...
RoboBee

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak náklon je cca 50°. Jedu v ten samý den i bench-press na rovné lavici, tak zase aby se hrudník protrénoval co nejvíce. Snažím se dosáhnout právě co největšího objemu. Pullover jedu samozřejmě taky, to je snad základ (podle mně) ale o tom že by roztahoval hrudník koš pochybuji.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Já jedu i hlavou dolů a musím říct, že progres, co se zvýšení síly týče je znát dobře :) ... co se týče objemu, taky lze pozorovat pozitivní změny :) ...

Presne tak. Drive jsem bench s velkou cinkou nebo jednoruckama hlavou dolu dlouho ignoroval, ale pote, co jsem je do treninku zaradil, musim rict, ze to bylo na rustu mych prsnich svalu celkem pekne znat. Jedine negativum je trochu horsi prakticnost a neprijemne pocity nafukujici se hlavy v poloze hlavou dolu :-)
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RoboBee napsal:
Tak náklon je cca 50°. Jedu v ten samý den i bench-press na rovné lavici, tak zase aby se hrudník protrénoval co nejvíce. Snažím se dosáhnout právě co největšího objemu. Pullover jedu samozřejmě taky, to je snad základ (podle mně) ale o tom že by roztahoval hrudník koš pochybuji.

50° je dobrý tak pro tlaky na ramena, ale s hrudníkem už to moc společného nemá. Ideální tak do 20°, víc ne.

Derek Poundstone
RoboBee

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Cizopasníku :))

Rychle na stránku:

Přejdi na: