Trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoboBee

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:20 pm    Předmět: Trénink Odpovědět s citátem

Nazdar, už nějakej čas pravidelně cvičím a ikdyž přidávám váhy necítím druhý den tu tréninkovou bolest, myslím že víte o čem mluvím. Mám přidat opakování? Nebo v čem je problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přidej váhy i opakování, křič u toho a nepřestávej, dokud neuslyšíš praskat kosti. čím víc to bolí tím víc to roste a pokud jsi druhý den aspoň trochu schopný fungovat, tak jsi ten trénink ošidil

Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:25 pm    Předmět: Re: Trénink Odpovědět s citátem

Zkus změnit cviky za alternativní.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by pomohly i intenzifikační postupy- shazované série, kratší pauzy, supersérie.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 5:03 am    Předmět: Re: Trénink Odpovědět s citátem

RoboBee napsal:
Nazdar, už nějakej čas pravidelně cvičím a ikdyž přidávám váhy necítím druhý den tu tréninkovou bolest, myslím že víte o čem mluvím. Mám přidat opakování? Nebo v čem je problém.

citace: Pálení, napumpování a svalovka nemají nic společného s efektivitou tréninku…
Ano i já jsem byl přistižen při tom, když jsem při tréninku horní části těla se pozoroval v zrcadle, když jsem byl napumpovanej, ale to nemělo co dělat s účinnosti tréninku. Ty pojedeš kladivový benchpress a rozpažky po 20ti opakováních a já pojedu těžké tlaky s jednoručkama a hluboké kliky na bradlech….. Jeden z nás bude cítit napumpování víc a ten druhý vyroste….já budu ten druhý…..

Svalovka neznamená, že jste odjeli efektivní trénink a porostete.
Znamená, že za A) máte hodně porušených svalových vláken a nebo za B) hodně kyseliny mléčné (odpadního produktu)…gratulace

tady je receno vsechno
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stěžovat si na to, že mě nic nebolí, tomu říkám first world problem...

Rychle na stránku:

Přejdi na: