|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DaBr

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:41 pm Předmět: Bodybuilding.com a zkušenosti. |
|
|
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s nákupem zboží z bodybuilding.com
Našel sem si tam pár produktů, které se nedají v CZ sehnat a ještě nějaké za výhodnější cenu než se dají sehnat tady v u nás.
Jen mám blbej pocit aby mi ten balíček nezabavili dřív než mi přijde, když tam budou věci, které u nás jeste ani nejsou v prodeji nebo tak :))
Máte někdo konkrétní zkušenosti? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nemuke

|
Zaslal: po září 17, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
jo mám, a zkušenosti v pohodě.. vždyckyto bez problému došlo, max tak do 14ti dnů... jednou zásilka dokonce přišla z US za 4 dny což jsem trochu nechápal.. :-D většinou ani neplatíš žádný další poplatky - při použití toho jejich economic shipping nebo jak to tam mají..
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: út září 18, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
| nemuke napsal: | | jo mám, a zkušenosti v pohodě.. vždyckyto bez problému došlo, max tak do 14ti dnů... jednou zásilka dokonce přišla z US za 4 dny což jsem trochu nechápal.. :-D většinou ani neplatíš žádný další poplatky - při použití toho jejich economic shipping nebo jak to tam mají.. |
Ja nakupuji u bb.com vyhradne a taky pro me klienty. Doruceni vsech balicku do 1-2dnu, coz je super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 18, 2012 7:16 am Předmět: |
|
|
a nebojis sa,ze ti nieco primiesaju Petre? Predsa len,contaminated chicked je velka hrozba! co este potom take doplnky! _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DaBr

|
Zaslal: út září 18, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
A posílali jste to někdy tou nejlevnější poštou? :)
A ještě k placení ... kartou nebo co jaký jste volili způsob?
Je super, že je takováhle stránka kde maj snad úplně všechno krom bobulí teda  a ještě vcelku za super ceny! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: út září 18, 2012 10:12 am Předmět: Re: Bodybuilding.com a zkušenosti. |
|
|
| DaBr napsal: | Zdravím,
Jen mám blbej pocit aby mi ten balíček nezabavili dřív než mi přijde, když tam budou věci, které u nás jeste ani nejsou v prodeji nebo tak :))
|
Balíky z USA (a vůbec mimo unii)rentgenují na letišti a když se jim něco nezdá, chtěj po tobě nějaké materiály ohledně obsahu. Tuhle se jim můj balíček suplementů taky nezdál, tak chtěli věci jako printscreen z eshopu, výpis o platbě z banky, popis zboží a jeho účel plus prohlášení o neobchodní povaze zboží. Stačilo sesumírovat, poslat...vyměřili clo a DPH a balík normálně doručila pošta. Ono je fuk, že kupuješ suplement co se u nás neprodávají, pokud to teda není zrovna efedrinový dryák nebo IGF-1 "research only", na tyhle věci by se asi tvářili s nelibostí
|
|
| nahoru |
|
 |
DaBr

|
Zaslal: út září 18, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
No tak snad to projde :D
Chci si nechat poslat jen nový věci od USPlabs,VPX co se tady nedaj sehnat a novej CellTech a BPI 1.M.R a k tomu mám vybraný multivitamin od Allmaxu a amino-x od BSN kde ty ceny vycházejí o něco příznivějc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: út září 18, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
| DaBr napsal: | No tak snad to projde :D
|
Hele co já vím tak lidi si nechávají z USA posílat i "suplementy" obsahující látky jako methylstenbolon, dienolon, methylepitiostanol, methylclostebol a pod (což jsou normální anabolické steroidy, které ještě nešoupli na seznam zakázaných látek. A co není zakázáno...)a problémy s tím nemají, takže s nějakým multivitamínem a pod. plašíš skutečně zbytečně Maximálně doplatíš nějaký to dph a clo.
Pokud se chceš vyhnout poplatkům a zdržením, objednávej třeba z Británie, byť ceny tam mají oproti USA vyšší, nicméně sortiment maj podobný.
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: út září 18, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| DaBr napsal: | A posílali jste to někdy tou nejlevnější poštou? :)
A ještě k placení ... kartou nebo co jaký jste volili způsob?
Je super, že je takováhle stránka kde maj snad úplně všechno krom bobulí teda a ještě vcelku za super ceny! :) |
Ja platim kreditkou, ale vim, ze prijimaj i paypal. Postovne je kolem 5babek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | DaBr napsal: | No tak snad to projde :D
|
Hele co já vím tak lidi si nechávají z USA posílat i "suplementy" obsahující látky jako methylstenbolon, dienolon, methylepitiostanol, methylclostebol a pod (což jsou normální anabolické steroidy, které ještě nešoupli na seznam zakázaných látek. A co není zakázáno...)a problémy s tím nemají, takže s nějakým multivitamínem a pod. plašíš skutečně zbytečně Maximálně doplatíš nějaký to dph a clo.
Pokud se chceš vyhnout poplatkům a zdržením, objednávej třeba z Británie, byť ceny tam mají oproti USA vyšší, nicméně sortiment maj podobný. |
Prosím tě stránku na tu Británii by jsi sem nehodil kde nakupuješ nebo kde jsi nakoupil? Z té Ameriky to není špatný mají to tam levný a to poštovný drahý není,ale tady to CLO je už docela darda
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Čau, přemýšlím, že si něco objednám z bb.com, ale mám pár otázek: I s poštovným mi to vyjde o něco levněji, teď ale k otázce. Bude se něco ke konečné ceně (suplementy+poštovné) ještě něco teda připočítávat? To clo, nebo něco jiného? Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Čau, přemýšlím, že si něco objednám z bb.com, ale mám pár otázek: I s poštovným mi to vyjde o něco levněji, teď ale k otázce. Bude se něco ke konečné ceně (suplementy+poštovné) ještě něco teda připočítávat? To clo, nebo něco jiného? Díky za odpověď. |
Obvykle DPH, clo a poplatek za poštovní služby. Aspoň pokud na balíku není udaná dostatečně nízká cena a celníci se na to nevyprdnou a nepustěj to rovnou, jinak budeš vyzván k zaslání nějakých materiálu o výrobcích a ceně a z toho ti budou vyměřeny další poplatky, které uhradíš při převzetí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Záleží za kolik objednáš. Já objednal za 168 dolarů,poštovný 22 dolarů,celkem 190 a tady u nás to clo,dph a pošta si vzali 908kč  . Někdo mi radil abych jim napsal at to pošlou jako vzorek pro domácí potřebu a to,že by mělo být bez cla,ale nevím to jistě,protože jsem to nezkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|