|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lockeyxz
|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:41 pm Předmět: Tréninkový plán-kontrola |
|
|
Zdarec, začínám s cvičením a sestavil jsem si plán, podle kterého už asi 2 týdny cvičím a napadlo mě to hodit sem, aby mi zkušenější lidi kdyžtak poradili. Cvičím 3x týdně (pondělí, středa, pátek) fullbody trénink.
Bench press 4x8
Dřepy 4x8
Mrtvé tahy 4x8
Přitahování velké činky v předklonu 4x8
Military press 4x8
Kladka-triceps 4x8
Bicepsový zdvih s dvouručkou 4x8
Břicho 4x10
Myslíte, že to mám v pohodě? Popř. co mám změnit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
neni to zle, ale zacal bych drepem, pak bench a nakonec mrtvola
u mrtvoly bych ubral opakovani
nejel bych v jeden den zadni drepy a mrtvolu
nebavilo by me jezdit tri stejne treningy v tydnu
ale je to jenom muj osobni nazor
FB treningu 3x tydne jsou na netu mraky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lockeyxz
|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Prohodit ty cviky nebude problém. Co bys dal místo dřepu k mrtvole? Např. legpress? S tím, že by mě tréningy nebavily zatím problém nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Lockeyxz napsal: | | Prohodit ty cviky nebude problém. Co bys dal místo dřepu k mrtvole? Např. legpress? S tím, že by mě tréningy nebavily zatím problém nemám. |
celni drepy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Lockeyxz: však koncept může zůstat stejný jen zařadíš jiné cviky, vždyť je spousta variací základních cviků a myslím, že ti to spíše prospěje. Samozřejmě pokud se chceš opravdu konkrétně zaměřit napříkald na zadní dřep a mrtvý tah, tak je cvič alespoň řekněme 1x týdně. Můžeš si u nich pomalu navyšovat váhu, či počty opakování a snažit se překonat předchozí trénink, kdy jsi jel stejný cvik (příklad dřepl jsi 5x140, tak další trénink zkusíš udělat víc opakování)
1/ dřep - čelní dřep, zadní dřep, zercher dřep, dřep s dosedem na lavičku, split dřep, bulharský dřep
2/mrtvý tah - rumunský mrtvý tah, box dřep, good mornings
3/bench press - úzký bench, floor press, vč na šikmé, jednoručky na šikmé, jednoručky v leže, vč v leže, pullover
4/ramena - push press, push jerk, military press s vč/jč + zařadil bych doplněk face pulls či něco podobného
5/doplňky na vršek - přítahy vč v předklonu, shyby, krčení ramen s vč, přítahy činky k bradě
6/střed těla - nitrobřišní svaly + hyperxtenze + úklony s činkou + nějaké srandy na power ballu _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 4:58 am Předmět: |
|
|
| Zdenek Pilc napsal: | Lockeyxz: však koncept může zůstat stejný jen zařadíš jiné cviky, vždyť je spousta variací základních cviků a myslím, že ti to spíše prospěje. Samozřejmě pokud se chceš opravdu konkrétně zaměřit napříkald na zadní dřep a mrtvý tah, tak je cvič alespoň řekněme 1x týdně. Můžeš si u nich pomalu navyšovat váhu, či počty opakování a snažit se překonat předchozí trénink, kdy jsi jel stejný cvik (příklad dřepl jsi 5x140, tak další trénink zkusíš udělat víc opakování)
1/ dřep - čelní dřep, zadní dřep, zercher dřep, dřep s dosedem na lavičku, split dřep, bulharský dřep
2/mrtvý tah - rumunský mrtvý tah, box dřep, good mornings
3/bench press - úzký bench, floor press, vč na šikmé, jednoručky na šikmé, jednoručky v leže, vč v leže, pullover
4/ramena - push press, push jerk, military press s vč/jč + zařadil bych doplněk face pulls či něco podobného
5/doplňky na vršek - přítahy vč v předklonu, shyby, krčení ramen s vč, přítahy činky k bradě
6/střed těla - nitrobřišní svaly + hyperxtenze + úklony s činkou + nějaké srandy na power ballu |
na ten bod 6 nezapominat, budes nejen silnejsi ale hlavne si usetris problemy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lockeyxz
|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|