|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gumak.Ln
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 6:22 pm Předmět: TRÉNINK - všestranný rozvoj |
|
|
Ahoj
Chtěl jsem poprosit návštěvníky tohoto fora o radu Ci tréninkový program pro rozvoj funkční a dynamické sily a vytrvalosti. Rad bych do tréninku zapojil prvky cvičení v posilovne tak i beh a cvičení s vlastni vahou. Kolikrát denně cvičit ci behat aby nedošlo k pretrenovani
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 6:36 pm Předmět: Re: TRÉNINK - všestranný rozvoj |
|
|
| Gumak.Ln napsal: | Ahoj
Chtěl jsem poprosit návštěvníky tohoto fora o radu Ci tréninkový program pro rozvoj funkční a dynamické sily a vytrvalosti. Rad bych do tréninku zapojil prvky cvičení v posilovne tak i beh a cvičení s vlastni vahou. Kolikrát denně cvičit ci behat aby nedošlo k pretrenovani
Děkuji |
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=28376&highlight=crossfit
tady je vsechno potrebne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Gumaku,
Doporucuju blokovou periodizaci. Zacit silou, pak pracovat na vybusnosti, pak na vytrvalosti, pak se vratit k sile, pak vybusnost, pak vytrvalost.
Zacit s vlastni vahou (kliky, pistole, pritahy, prednosy, mosty), pak pridat zelezo (cinka, kettlebell) - super silovej program je Easy strength nebo Power to the People, pripadne Enter the Kettlebell Program Minimum. Fajn silovej program s vlastbi vahou je Naked Warrior, ale narazis na limit vlastni vahy pomerne brzo.
Na vybusnost nejakej program postavenej na kettlebell swingu a snatchi, Rite of Passage prinasi velmi fajn vysledky.
Co se kondice tyce, pak je otazka, co je cil. Kondice je specificka, takze pokud delas BUcka, pak je volbou pytel/lapy, pokud potrebujes behat, pak logicky vede beh.
Delka jednoho cyklu idelane kolem 4 tydnu.
Pokud chces silu a kondici zaroven, pak by mel byt pomer silovyho a kondicniho treninku cca 2:1.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gumak.Ln
|
Zaslal: so duben 20, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Gumaku,
Doporucuju blokovou periodizaci. Zacit silou, pak pracovat na vybusnosti, pak na vytrvalosti, pak se vratit k sile, pak vybusnost, pak vytrvalost.
Zacit s vlastni vahou (kliky, pistole, pritahy, prednosy, mosty), pak pridat zelezo (cinka, kettlebell) - super silovej program je Easy strength nebo Power to the People, pripadne Enter the Kettlebell Program Minimum. Fajn silovej program s vlastbi vahou je Naked Warrior, ale narazis na limit vlastni vahy pomerne brzo.
Na vybusnost nejakej program postavenej na kettlebell swingu a snatchi, Rite of Passage prinasi velmi fajn vysledky.
Co se kondice tyce, pak je otazka, co je cil. Kondice je specificka, takze pokud delas BUcka, pak je volbou pytel/lapy, pokud potrebujes behat, pak logicky vede beh.
Delka jednoho cyklu idelane kolem 4 tydnu.
Pokud chces silu a kondici zaroven, pak by mel byt pomer silovyho a kondicniho treninku cca 2:1. |
Ahoj
V příspěvku byli vyjmenovány nějaké cvičební programy, ale bohužel jsem žádný na webu přes google nenašel. Bylo by možné mi nějaký tréninkový rozpis zaslat na email. Byl bych moc vděčný :)
mail HonzaGroh@centrum.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|