|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:19 pm Předmět: 500Kč zdarma na vitamíny a minerály |
|
|
Každý, kdo je pojíštěn u VZP má možnost do konce června využít akce, kdy vám pojíšťovna vyplatí 500Kč na minerály a vitamíny. Já už je mám doma. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
A jak to funguje?  Kam si musím zajít?
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Zajdeš do lékarny, kde koupíš vitamíny a minerály v hodnotě 500Kč+. To cos koupil + účtenku zaneseš do VZP budovy, kde tě někam zaregistrují, ověří si účtenku a dají ti na ruku 500Kč. No neber to _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
A co do toho všechno spadá?  A to když třeba koupím vitamíny za 450kč, tak mi proplatí 450kč nebo mi dají 500kč ať už to stálo kolik chce?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Hmmm, já jsem si koupil multivitamín, Zn+Ca+Mg, echinaceu+ vit. C a máti roplatili i celaskon, takže bych řekl, že to platí skoro na vše. Myslím, že ti proplatí buďto 500Kč (když si koupíš přesně za 500 nebo za víc), nebo když si koupíš za 450Kč tak ti dají 450Kč. Jo a platí to pro všechny členy rodiny, takže jestli máš 4 členy rodiny ve VZP tak můžeš mít vitamíny za 2000Kč _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
=) bobule na ostatní členy rodiny, no aspoň vyzkouším víc vitaminů kromě Cčka
|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
skvělý info, díky :) a platí to jen u lékárny, nebo jim ve VZP vadí když jim přinesu z ronnie shopu účtenku na nexgen ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Čtu: nákup lze provést v lékárně, kamenném obchodě nebo přes internet, takže asi nexgen proplatí. Jestli to tak je, hned zítra si zařídím nexgen zdarma, teda pokud bych ho stihl mít internetu do června doma : ( . _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Fungovat by to i na Nexgen mělo:).
Kolegyně z práce to zítra vyzkouší a napíšu sem, jak jsme dopadli:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Edit : Nevi nekdo esli by to slo uplatnit na nejaky pripravek na kloubni vyzivu, to by moje kolena uvitaly ? |
Zjistím (e) zítra...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
já mam za to klasiku C 500mg a vápník-hořčík-zinek
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st červen 20, 2012 4:54 am Předmět: |
|
|
Díky Ronnie. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|