Rameno ze hry, co teď?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rameno ze hry, co teď?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Rameno ze hry, co teď?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 1:47 pm    Předmět: Rameno ze hry, co teď? Odpovědět s citátem

Před pár měsíci jsem si lehce poškodil rameno. I když při tréninku nijak nebolelo, postupně se s vlezlou vytrvalostí začalo ozývat víc a víc, až jsem dospěl do fáze, že mě bolí prakticky furt. 9. května jdu k doktorovi, ale protože bych se rád mezitím neuchlastal, potřeboval bych nějakou náhradní aktivitu místo posilky a bojovejch. Takže na co bych se vás rád zeptal:

a)je rozumný běhat/jezdit na kole, když to mám takto, tedy když mě rameno sice trochu, ale prakticky pořád bolí?
b)jakou náhradní aktivitu by šlo zařadit? trénink spodku v posilce je ok? případně něco jiného? nevím, asi nemám kreativitu, ale prostě mě nic nenapadá...
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 1:51 pm    Předmět: Re: Rameno ze hry, co teď? Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Před pár měsíci jsem si lehce poškodil rameno. I když při tréninku nijak nebolelo, postupně se s vlezlou vytrvalostí začalo ozývat víc a víc, až jsem dospěl do fáze, že mě bolí prakticky furt. 9. května jdu k doktorovi, ale protože bych se rád mezitím neuchlastal, potřeboval bych nějakou náhradní aktivitu místo posilky a bojovejch. Takže na co bych se vás rád zeptal:

a)je rozumný běhat/jezdit na kole, když to mám takto, tedy když mě rameno sice trochu, ale prakticky pořád bolí?
b)jakou náhradní aktivitu by šlo zařadit? trénink spodku v posilce je ok? případně něco jiného? nevím, asi nemám kreativitu, ale prostě mě nic nenapadá...

A- pokud boli tam na to kasli, razy by to mohly zhorsovat
B- pokud dokazes vyblokovat rameno, tak cvic
takovy legpress (pokud ti ho nekdo nalozi) predkopy, zakopy, lytka, proc ne, a klidne i bricho
zatim bych se ridil tim, ze bych nedelal nic pri cem to (moc, nadprumerne) boli

Rychle na stránku:

Přejdi na: