[RADA] Potreninkový nápoj

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - [RADA] Potreninkový nápoj  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> [RADA] Potreninkový nápoj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
donkeydawg

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:18 pm    Předmět: [RADA] Potreninkový nápoj Odpovědět s citátem

Ahoj,

je mi 22, měřím 195 a vážím kolem 84kg.
Cvičím od novýho roku. Jídelníček mám tak nějak udělaný, klasika maso / vajíčka / tvaroh / vločky.
Nicméně bych prosil o radu. Moje první suplementy byly od Reflexu + NoXplode před tréninkem, večer/ráno peptide fusion protein. Dopoledne a odpoledne po tréninku jsem bral Extreme One Stop, teď v týdnu dodělávám druhý pytel , tvrdim si říct že mi sednul, během těch 2 měsícu užívání jsem šel nahoru o 8kg. Nicméně obsahuje kreatin, co jsem se dočetl tak by se měl cyklovat, tudíž bych chtěl měsíc vynechat a proto se ptám, jaký potréninkový nápoj by jste mi doporučili?

Nechci přímo nějaký čistý gainer, ale nějakou podobnou alternativu extremu bez kreatinu? Líbí se mi, že obsahuje All In One
Preferoval bych kvalitní značky Reflex & BSN, peníze neřeším. Rád si zaplatím za kvalitu.

Moc díky.

Naposledy upravil donkeydawg dne pá květen 24, 2013 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:23 pm    Předmět: Re: [RADA] Potreninkový nápoj Odpovědět s citátem

potreningovy napoj by v objemove casti sacharidy obsahovat mel
takze proc nechces gainer???
(jsou v nem i bilkoviny)

vice v tomhle clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
Insano41

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já teď užívám Re-Con od Musclepharm a jsem s ním spokojený, mrkni na něj, jestli ti bude složením vyhovovat, klidně bych do něj šel.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to,ze cvicis 5 mesicu to tam peres pekne ty doplnky Ja si koupil svuj prvni Laktofit asi po dvou letech cvičeni .
donkeydawg

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Na to,ze cvicis 5 mesicu to tam peres pekne ty doplnky Ja si koupil svuj prvni Laktofit asi po dvou letech cvičeni .
To máš pravdu, dostal jsem motivaci a chtěl jsem do toho opřít na 100%. Zase na obhajobu, nebyl jsem typ člověka co seděl 10 let u chipsů na gauči. Sportoval jsem dost. U toho noxplodu musím říct, že 20min před tréninkem fakt cítím, že musim něco dělat . Miluju ten pocit
Mick994

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahle věta: "Nechci přímo nějaký čistý gainer, abych neměl pupek" mi trochu vyznívá jako chci svaly a žádny tuk. Což pokud nemáš genetiku a spešl jídelníček, tak ten tuk asi trochu nabereš pokud ty svaly budeš stavět.
donkeydawg

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Tahle věta: "Nechci přímo nějaký čistý gainer, abych neměl pupek" mi trochu vyznívá jako chci svaly a žádny tuk. Což pokud nemáš genetiku a spešl jídelníček, tak ten tuk asi trochu nabereš pokud ty svaly budeš stavět.
Tak jsem to určitě nemyslel :) rád bych příbíral pomalu a poctivou svalovou hmotu, než jen přímo objem na 100kg a pak rýsovat.
Na Instant Mass Native bych tedy nic nezkazil?
Znamý mi řekl, že v extremu je tak málo kreatinu, že to ani nemusím řešit a můžu pokračovat.
Davesix

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky doporučuji Re-Cona
blazen

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je pěkný, jak řešíš PTN, ale to přibírání "čistých svalů a minima tuku" opravdu výrazně neovlivníš tím, jestli si dáš po tréninku protein, maltodextrózu nebo gainer s palatinózou

Rychle na stránku:

Přejdi na: