|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 4:50 pm Předmět: Stagnace se splitem |
|
|
Ahoj, doted sem jel partii 2x do týdne ve splitu. Teď stagnuji a tak chci zkusit fullbody. Mohl by mi někdo na tenhle plán mrknout? Díky moc.
A
Dřep
Benchpress
Přítahy VČ v předklonu
Klik na bradlech
triceps+biceps+ramena
B
Mrtvý tah
Military press
Výpady
Tlaky s JČ na nakloněné lavici
triceps+biceps+ramena
C
Silové přemístění a výraz
Hacken dřep
Stahování horní kladky
Bench na nakloněné lavičce
triceps+biceps+ramena
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Mně se to docela líbí, i když místo stahování horní kladky bych dal raději shyby a místo výpadů spíš bulharské dřepy a možná bych v pátek místo benče na šikmé lavičce zařadil něco jiného, když už máš ve středu tlaky na šikmé s jednoručkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Díky!
s těma shybama, ještě jich nedám třeba 5x8 dobrou technikou, tak dělám max. shybů co zvládnu a zbytek dojedu na horní kladce. Ale píšu pořád radši stahování horní kladky.  Bulhary nejsou špatnej nápad, dlouho sem je nejel, mohl bych to i střídat ne? Tak v tom C že bych dal na neg. nakloněné? Popř. se na bench uplně vy..?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | Díky!
s těma shybama, ještě jich nedám třeba 5x8 dobrou technikou, tak dělám max. shybů co zvládnu a zbytek dojedu na horní kladce. Ale píšu pořád radši stahování horní kladky. Bulhary nejsou špatnej nápad, dlouho sem je nejel, mohl bych to i střídat ne? Tak v tom C že bych dal na neg. nakloněné? Popř. se na bench uplně vy..? |
Bulharské dřepy s jednoručkama jsou nejdrsnější cvik na nohy, co znám, rozhodně doporučuju. Co se týče benče, taky cvičím třikrát týdně fullbody a benč mi stačí jednou týdně - cviky, u kterých se leži, mi přijdou trochu nuda.
Jo, ze své zkušenosti bych doporučoval zařadit cviky na rotátory a zadní delty.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
Popravdě mě taky  ale je fakt že prsa mám dost špatný, tak sem chtěl dát trochu volume, ale asi z toho "C" ten bench vyřadim...
Jinak pojedu stylem 1+1 s tim že ve volnejch dnech zařadim nějaký therabandy apod. Na zadní delty jedu v tich"ramenech" buď přímo deltdeck, nebo rozpažky v předklonu..
každopádně ještě jednou díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so březen 30, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Ještě sem se chtěl zeptat. Chci-li maximální přírustek svaloviny (o sílu mi až tolik nejde) je lepší zvolit nějaký druh periodizace, s rozdílným zatížením, nebo prostě jet každý trénink podobně a jen přidávat váhu?
Dík moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
Nič neni horšie ani lepšie. Vyber si spôsob, ktorý je čo najodlišnejší od predchádzajúceho.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
dík, vzhledem k tomu, že jsem teď žádnou periodizaci neměl tak jí chci zkusit. Co řikáš na měsíční takto? (je to po tréninkách)
3x5
3x8
2x15
4x5
4x8
3x15
5x5
5x8
4x15
6x3
6x6
6x10
DELOAD
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
a jak u toho planujes cyklovat vahy?
aspon maly nahled v procentech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
no u tich 6x3, 4x5 atd. kolem 80-85%
u 3x8, 4x8 atd kolem 75%
a u 2x15, 3x15 atd kolem 60-70%?
Já to takhle v tich procentech moc nevidim, většinou volím váhu takovou, aby mi poslední opakování v sérii přišlo těžké, ale ne do selhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
mozna bych to necykloval po treninzich, ale po tydnech
pripadne nechat vzdy pondeli lehke (3x8), stredu velmi tezkou (5x3), a patek pumpovaci (3x15) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
To jsem rád že si to zmínil, takhle po tich trénincích sem se řídil díky daily-undulating-periodization, což se mi docela zalíbilo a zní mi to logicky, ale je fakt že by mi možná "klasická" periodizace dala víc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | | To jsem rád že si to zmínil, takhle po tich trénincích sem se řídil díky daily-undulating-periodization, což se mi docela zalíbilo a zní mi to logicky, ale je fakt že by mi možná "klasická" periodizace dala víc.. |
nevis, dokud nezjistis, ale je nutne tomu pak prizpusobit trening, protze nektere cviky rozhodne nejsou vhodne na vysoke pocty opakovani: DL, premisteni, push press _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|