Zaslal: ne květen 19, 2013 3:36 pm Předmět: Typ postavy...
Zdravím všechny nadšence fitness.Měl bych takovej dotaz.Jak lze dosáhnout postavy typu ''Lazar Angelov''?Je to genetika,typ trénků apod.?Chtěl bych začít budovat své tělo ale upřímně netoužím po kulturistickém těle oplácaném svaly tak že z hory svalů trčí jen hlava.Poprosím vše brát z rezervou,moc dobře vím že obojí je běh na velmi dlouho trať,tak nějak celoživotní. :)
Zaslal: ne květen 19, 2013 4:43 pm Předmět: Re: Typ postavy...
100% strava, 100% trénink, něco genetika (úzký pas, široká ramena)....a něco navíc . Takovou postavu má jen pár jedinců, třeba budeš mezi nima, ale moc v to nedoufej, lepší je si dát reálnější cíl - mít postavu podobnou jako on, dobře vypadající a estetickou.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
jasne, ono by se dalo rict, ze Angelov je kulturista zacatecnik
nejsou to dve rozdilne formy treningu atd
je to spis o tom, jak daleko v tom zajdes
muzes trenovat jak chces,a le driv ez z tebe bude hrouda, budes vypadat jako Lazar, a teprve za mnoho let potom, jako treba Ruhl
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Já myslím že ale ten trénink pak bude jiný v té konečné fázi ne? Dobře, prvně se musí teda někdo dostat na úroveň nějaké svalové hmoty, ale pak to zkvalitnění, vyvážení a všechno dát dokupy aby to vypadalo co nejblíže jak Lazar se bude na tom tréninku odrážet taky. Ale opravdu pořádně nevím jak, třeba Peter Ust. řekne víc.
Zaslal: ne květen 19, 2013 5:16 pm Předmět: Re: Typ postavy...
gigix napsal:
Zravím všechny nadšence fitness.Měl bych takovej dotaz.Jak lze dosáhnout postavy typu ''Lazar Angelov''?Je to genetika,typ trénků apod.?Chtěl bych začít budovat své tělo ale upřímně netoužím po kulturistickém těle oplácaném svaly tak že z hory svalů trčí jen hlava.Poprosím vše brát z rezervou,moc dobře vím že obojí je běh na velmi dlouho trať,tak nějak celoživotní. :)
Upřímně řečeno, 99,9 % lidí na to nemá disciplínu aby na sebe naplácali vůbec nějakou rozumnou hmotu, natož aby z nich byli gorily. Tvůj dotaz je na takové úrovni, jako by se malé diítě na tříkolce bálo že se v rychlosti 100 km/h rozstříská o strom. To neber jako urážku, ani si to neber osobně. Jen ti říkám že tvé obavy jsou totálně zbytečné.
Já myslím že ale ten trénink pak bude jiný v té konečné fázi ne? Dobře, prvně se musí teda někdo dostat na úroveň nějaké svalové hmoty, ale pak to zkvalitnění, vyvážení a všechno dát dokupy aby to vypadalo co nejblíže jak Lazar se bude na tom tréninku odrážet taky. Ale opravdu pořádně nevím jak, třeba Peter Ust. řekne víc.
ted jsme prochzale jeho videa na youtube
nevim, jestli tak cvici normalne, ale rekl bych, ze je to typicky kulturisticy trening
relativne velke vahy, stredni pocty opakovani (kolem 10), rekl bych, ze i velmi pekna technika
jenom ma proste nizke procento tuku
nechce nabrat tuny svalu za par tydnu
ma svoji svalovou uroven a tu udrzuje, nebo pribira velmi pomalu
osobne bych rekl, ze je to takovy kulturista na zacatku soutezni diety
Zaslal: ne květen 19, 2013 5:17 pm Předmět: Re: Typ postavy...
Mablung napsal:
gigix napsal:
Zravím všechny nadšence fitness.Měl bych takovej dotaz.Jak lze dosáhnout postavy typu ''Lazar Angelov''?Je to genetika,typ trénků apod.?Chtěl bych začít budovat své tělo ale upřímně netoužím po kulturistickém těle oplácaném svaly tak že z hory svalů trčí jen hlava.Poprosím vše brát z rezervou,moc dobře vím že obojí je běh na velmi dlouho trať,tak nějak celoživotní. :)
Upřímně řečeno, 99,9 % lidí na to nemá disciplínu aby na sebe naplácali vůbec nějakou rozumnou hmotu, natož aby z nich byli gorily. Tvůj dotaz je na takové úrovni, jako by se malé diítě na tříkolce bálo že se v rychlosti 100 km/h rozstříská o strom. To neber jako urážku, ani si to neber osobně. Jen ti říkám že tvé obavy jsou totálně zbytečné.
jj, mas recht
ted jsme prochzale jeho videa na youtube
nevim, jestli tak cvici normalne, ale rekl bych, ze je to typicky kulturisticy trening
relativne velke vahy, stredni pocty opakovani (kolem 10), rekl bych, ze i velmi pekna technika
jenom ma proste nizke procento tuku
nechce nabrat tuny svalu za par tydnu
ma svoji svalovou uroven a tu udrzuje, nebo pribira velmi pomalu
osobne bych rekl, ze je to takovy kulturista na zacatku soutezni diety
Teď jsem taky koukal na jeho videa, ale ještě jsem si k tomu pustil video od Marc Fitt... Oni třeba trénují stejně jak všichni kulturisté, nebo cvičenci ale jejich strava je trochu jiná, jiná disciplína. Třeba M.Fitt má stravu založenou na bílkovinách, ze kterých čerpá nejvíce energie, což jsem docela koukal. Nevím jak se stravuje Lazar.
Zaslal: ne květen 19, 2013 5:23 pm Předmět: Re: Typ postavy...
gigix napsal:
Zdravím všechny nadšence fitness.Měl bych takovej dotaz.Jak lze dosáhnout postavy typu ''Lazar Angelov''?Je to genetika,typ trénků apod.?Chtěl bych začít budovat své tělo ale upřímně netoužím po kulturistickém těle oplácaném svaly tak že z hory svalů trčí jen hlava .Poprosím vše brát z rezervou,moc dobře vím že obojí je běh na velmi dlouho trať,tak nějak celoživotní. :)
toho se bat nemusis:D ...a pripomelo mi to jak tu nekdo psal ze videl par mladych kluku cvicit legpress a kdyz uvideli na zdi plakat Colemanovych noh tak prestali cvicit, protoze takove nohy nechteli:D
btw: jak držej tyhle lidi jako Fitt to nízké procento tuku? Pochybuji, že jede klasickou objemovku a pak dietu, je to přes sypačku?
nemusi
jenom ma dobrej jidelnicek a dobre promyslene treningy
me se tohle darilo, kdyz jsem mel pohodi v praci a klid doma asi 14 dni
a taky je velke plus genetika
dalsi vec je, ze tak nemusi vypadat porad, jenom kdyz se foti a toci
I: No taky si myslím, já neříkám, že kdo sype, tomu to roste samo nebo skončí v pekle. Ale spíš, že tyhle Fittové a Lazarové apod. si dává dost lidí za vzory a myslej si jak nejsou naturální jak příroda sama, a že AS berou jen profi kulturisti.
PU: tak jasně, že když se fotí a točí, ale tak u těnhlech je čato ne? (Nevim, nesluduji to, typuji). Říkáš jídelníček a tréninky, to by šlo, ale pochybuji, že žije celej rok jak asketa, hlavně když nemusí (pochybuji, že když se fotíš do časáku, tak tě testujou)
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Zas tak malo tuku jak oni nemam, ale drzet se dole s tukem po cely rok, zas tak tezke neni. Vodu clovek udrzi lehce na nizsi hladine, tim, ze proste nebude solit a nebude jist upravovane potraviny/dochucovadla. A udrzet se dole s vahou je jen otazka psychiky, jak ovladnes sve chute a tak, neni problem se pres cely den kontrolovat, stoupnout na vahu rano a jeste tak 2-3x behem dne + vecer. A velikosti porci nastavovat dle toho kolik vazi, protoze staci akorat vedet, kolik priblizne toho spadne pres noc (0.5-0.7kg u me) a mit proste cil, ze vaha vecer=vaha rano + ta nocni odchylka
Zas tak malo tuku jak oni nemam, ale drzet se dole s tukem po cely rok, zas tak tezke neni. Vodu clovek udrzi lehce na nizsi hladine, tim, ze proste nebude solit a nebude jist upravovane potraviny/dochucovadla. A udrzet se dole s vahou je jen otazka psychiky, jak ovladnes sve chute a tak, neni problem se pres cely den kontrolovat, stoupnout na vahu rano a jeste tak 2-3x behem dne + vecer. A velikosti porci nastavovat dle toho kolik vazi, protoze staci akorat vedet, kolik priblizne toho spadne pres noc (0.5-0.7kg u me) a mit proste cil, ze vaha vecer=vaha rano + ta nocni odchylka
tak nejak
staci geneticke predpoklady
ja at delam cokoliv, mam prakticky cely rok 75 kilo
verim tomu, ze kdybych chtel ( a mel motivaci) tak to bude 75 kilo svalu a tak 8% tuku
oni motivaci maji (ty prachy bych bral taky)
ale jak rikas, jde to i snadneji
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru