Rysovací období, strava před a po treninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rysovací období, strava před a po treninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rysovací období, strava před a po treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wowprofi

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2013 2:26 pm    Předmět: Rysovací období, strava před a po treninku Odpovědět s citátem

Dobrý den, cvičím dva roky, ale poslední dobou se zaměřuji více do hloubky a zajímám se více o tělo a stravu.
Jel jsem přes zimu objemový trenink začínal jsem v říjnu 175cm 73 kg teď jsem na 175cm a 84 kg s postavou jsem spokojený, vytrénoval jsem se takhle pomocí treninku.
Bench, Mrtvý tah, dřep, shyby, kliky, bicepsový zvih, kliky na bradlech, dřepy s nataženou činkou na břicho a břicho na stroji se zavažím 35 kg.

Tohle tvořilo základ mého treninku, bohužel jsem endomorf a tedy přibírám při normalním množství sacharidů, blíží se letní prazdniny a ja bych rád do tři měsícu shodil tu vrstvu tuku co mám, sice mi břišaky jdou vidět i přes ty špeky, ale nejsou to ty vybouleny břišaky co chci ukázat a ne jen nahmatat a viděl siluetu v zrcadle.

Ubral jsem sacharidy, jím 160 G bilkovin denně, ryby, kuřecí, vepřové, vajíčka tvaroh a do toho sypu protein Matrix 2-3 odměrky denně+ 42 složkovy multivitamín.

Ale sacharidama nevím, na vlny nemám moc šanci mám totiž dost na hovno práci a absence váhy a možnost si vážit jídlo každý den.
Vzal jsem to od oka, znám přibližně co má kolik sacharidů, tak se snažím jíst první den 50 G druhý den si dam 150 a třetí den si dam 300 a voda zatím jde ze mě pryč, svaly se zmenšují přijde mi že mi chybí dost cukrů,
trenink mam klasický ten co v objemové fazi ale jen jsem snižil vahy protože nemám sílu zvedat tolik.
Jsem většinou straně vymlete z toho nedostatku, cvičím 3x týdně.

Takže se chci zeptat co kdybych si v treninkové dny dal před trenalem Protein s glukopurem a po trenalu totéž a zbytek bych cukroval sacharidy nezavisle na tomto..
Aneb jak mám pořadně odrenovat když nemám sílu ani vyjít schody... Děkuji za rady a odpověd... jinak je normalní když je člověk třeba týden bez vetší davky sacharidu a je skoro v ketoze že ta postava splaskne ? A nevypada tak namakaně ? Aerobku zatím nedělám, jsem rad že za 45 min odrenuju a vypadnu z posilky a jdu do práce.. večer jsem tak zdechlej že nedokažu dojít ani pro vodu natož se jít odholat jít ven a dělat HIIT...Dost mi to strhává motivaci, děkuji za odpověd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 19, 2013 3:04 pm    Předmět: Re: Rysovací období, strava před a po treninku Odpovědět s citátem

tady je super clanek o treningu v diete
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6909-treninkova-poradna-17-2010.html

ta vaha je podle me vymluva: http://www.sbazar.cz/TomasPraha4/detail/1296518-kapesni-digitalni-vaha-50001g-kapesni-digitalni-vaha

k tomu "splaskavani postavy" ano mozne to je, svaly se "plni" vodou, kdyz nejsou sachry, tak ji na sebe nema co vazat

osobne bych spis nez vlny zkusil vyvazeny jidelnicek, treba lehce ubrat na sacharidech, ale hlavne pravidelne, aby se udrzelo v chodu traveni a kalorickeho deficitu bych dosahoval zvysenym vydejem a ne dietenim
wowprofi

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, od ty doby co jsi napsal tak jedu, cítím se mnohem líp, svaly jsou víc nacukrované... začal jsem hodně běhat sprinty které střídám s pomalým tempem běhu, dávám si takhle pět serii každý volny den kdy nemám posilku, vypada to spíš jako zazrak, ale břišaky jsou víc viditelné, to jsem počítal že břicho půjde dolů až nakonec.
Chci se zeptat jestli je dobrý sypat ten Matrix 3x denně ? Nebo je to plytvání, do toho jím dost masa, ořechy, zeleninu i ovoce. Sacharidy ale mam primarně z ryže a brambor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rysovací období, strava před a po treninku
Rychle na stránku:

Přejdi na: