|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
A-dee
|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:13 pm Předmět: Předtréninkový stimulant - NAKOPÁVAČ |
|
|
Zdravím, chtěl jsem Vás požadat o doporučení předtréninkové formule. Osobně mám vyzkoušený Napalm, Assault a Hot Blood. Máte s něčím ještě lepší zkušenost? Předem díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
má zkušenost, že mi bohatě stačí samotný extrakt z guarany _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
kofein + synephrine - davkovat dle potreby a pripadne i doplnit beta alanin, aakg, bcaa....
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: po květen 13, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
tak tak, synefrin + kofein + bcaa, vic u me netreba, slape paradne
zkousel jsem ruzny NO a neslapalo mi skoro nic, nebo sem si na to hned zvyknul
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Drive jsem tyhle predtreninkove stymulanty s velkym mnozstvim kofeinu dost pouzival, nejlepe mne fungoval asi Assault od Muscle Pharm, ovsem postupem casu jsem na ne trochu prehodnotil nazor. Nerikam, ze jsou spatne, pokud clovek neni zvykly, tak jiste sve ucinky splni, ale u me uz ne ba naopak se po nich necitim pri treninku uplne nejlepe. Jedine, co si z nakopavacu obcas dam je kofeinova tableta a to pouze pred aerobnim treninkem. Ovsem co mne naprosto dokonale splni pozadovany ucel jsou kvalitni BCAAcka pred treninkem. V soucasne dobe pouzivam instantni BCAA od firmy Cellucor. Jsou tu na trhu celkem nove, ale nikdy jsem u zadnych BCAA nepocitoval takovy efekt jako prave u techto a uz si bez nich trenink neumim predstavit. Neni to primo nakopnuti jako takove, ale preci jen alespon z osobni zkusenosti muzu rict, ze se mne do treninku chce vice, netrva mne tak dlouho dostat se do pozadovaneho tempa, pri treniknu nejsem chciplej, nejsem unaveny respektive unava nastupuje az o poznani dele, citim se vice napumpovany, svaly lepe prokrvene a celkove bych rekl, ze ten trenink je trochu o necem jinem. 2 odmerky pred treninkem naprosto splni svuj ucel. Kdo si muze dovolit do toho investovat, tak samozrejme vhodna je i davka po treninku, pripadne popijet i behem treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po květen 13, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Drive jsem tyhle predtreninkove stymulanty s velkym mnozstvim kofeinu dost pouzival, nejlepe mne fungoval asi Assault od Muscle Pharm, ovsem postupem casu jsem na ne trochu prehodnotil nazor. Nerikam, ze jsou spatne, pokud clovek neni zvykly, tak jiste sve ucinky splni, ale u me uz ne ba naopak se po nich necitim pri treninku uplne nejlepe. Jedine, co si z nakopavacu obcas dam je kofeinova tableta a to pouze pred aerobnim treninkem. Ovsem co mne naprosto dokonale splni pozadovany ucel jsou kvalitni BCAAcka pred treninkem. V soucasne dobe pouzivam instantni BCAA od firmy Cellucor. Jsou tu na trhu celkem nove, ale nikdy jsem u zadnych BCAA nepocitoval takovy efekt jako prave u techto a uz si bez nich trenink neumim predstavit. Neni to primo nakopnuti jako takove, ale preci jen alespon z osobni zkusenosti muzu rict, ze se mne do treninku chce vice, netrva mne tak dlouho dostat se do pozadovaneho tempa, pri treniknu nejsem chciplej, nejsem unaveny respektive unava nastupuje az o poznani dele, citim se vice napumpovany, svaly lepe prokrvene a celkove bych rekl, ze ten trenink je trochu o necem jinem. 2 odmerky pred treninkem naprosto splni svuj ucel. Kdo si muze dovolit do toho investovat, tak samozrejme vhodna je i davka po treninku, pripadne popijet i behem treninku. |
Tohle muzu potvrdit, taky sem bral pred cvicenim ruzny anabolizery jako shotgun, enox, hell gel, assault, atd, bylo toho hodne, dokonce ani po nocku od cellucoru sem nepocitil takovy ucinky jako u zminovanejch beta bcaa cellucor, zatim sem nic lepsiho nemel, baleni stoji 540 a vydrzi mesic, po nicem sem jeste nebyl tak napumpovanej a chut do treninku je vetsi nez po nocku, doporucuju!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
Myslíte ty BCAA jak tam je ještě Citrulin, Beta Alanin a HICA ? To zní našlápnutě, víc než jen BCAA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Myslíte ty BCAA jak tam je ještě Citrulin, Beta Alanin a HICA ? To zní našlápnutě, víc než jen BCAA |
jo to jsou ony. Jsou naslapany a podle toho take funguji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já dávám před poskou assault a pak jdu po cvičení hned na hodinu na kolo a popíjim přitom právě BCAA od cellucoru a není problém vydržet dohromady 3h trénink jak nic 4x-5x týdně. Takže taky doporučuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Tří hodinový tréning ... to asi nebude silově zaměřený, nebo ano?
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Tak 2hodiny trénink i s nějakým kratším protažením a pak hodinu rotoped,ale já cvičím v podstatě skoro každou séérii vynucený opakování, takže jsou trocha delší pauzy a poměrně dost cviků na partii.
Jinak do silova jen některé cviky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
Já se o kvalitách a účinku BCAA od Cellucoru (jak psal výše Draper a venca.v) přesvědčuji každý den, na mě působí zatím ze všech nejvíc (takové vnitřní teplo, šimrání po celém těle, těžko popsat) a i po měsíci je účinek pořád stejný. Nedělám žádnou reklamu, je to čistě můj subjektivní pocit na tyto BCAA. Takže se to podle mě dá brát i jako předtréninkáč.
PS: a to dávám jen 1 odměrku (tuším 5g BCAA). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já se o kvalitách a účinku BCAA od Cellucoru (jak psal výše Draper a venca.v) přesvědčuji každý den, na mě působí zatím ze všech nejvíc (takové vnitřní teplo, šimrání po celém těle, těžko popsat) a i po měsíci je účinek pořád stejný. Nedělám žádnou reklamu, je to čistě můj subjektivní pocit na tyto BCAA. Takže se to podle mě dá brát i jako předtréninkáč.
PS: a to dávám jen 1 odměrku (tuším 5g BCAA). |
Ja davam 2 rano pred kardiem a 2 pred treninkem. Asi by bylo dobry davat i po, ale to uz by byla pixla ani ne na tyden :)
Jinak to mravenceni diky beta alaninu, na to se vzdycky hrozne tesim a beru to jako soucast predtreninkoveho ritualu :D . Obvykle to prijde za 10-15 minut po vypiti, coz mne chytne vzdy tesne nez dorazim do budovy gymu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 13, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
koukam, ze uz je vyzkouselo vic lidi  ja sem s nima taky max spokojenej a prvne sem byl hodne prijemne zaskocenej tim, jak fakt dokazou vlejt do tela energii.. u zadnyho jinyho produktu bez stimulantu, sem nikdy nic takovyho necejtil (no a nekdy ani u tech, co se za stimulanty vydavaj:)) cena odpovida kvalite a nemam s ni problem.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|