|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZkaZZa

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:08 am Předmět: Pocení |
|
|
Zdravím , mám dotaz . Jestli někdo nemá podobný problém.
Potím se s prominutím jako prase a to i když jdu jen třeba nakoupit  .
Deodorant atd.. používám ale žádný zázrak to není i tak se potím.
V kondičce problém nebude ! Pokud máte někdo podobný problém nebo máte nějaký nápad co s tím , díky za každou radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:17 am Předmět: Re: Pocení |
|
|
| ZkaZZa napsal: | Zdravím , mám dotaz . Jestli někdo nemá podobný problém.
Potím se s prominutím jako prase a to i když jdu jen třeba nakoupit .
V kondičce problém nebude ! Pokud máte někdo podobný problém nebo máte nějaký nápad co s tím , díky za každou radu. |
Pokud myslíš pocení všude po těle, soucítím s tebou...mě stačí když je mě chvilku tepleji než má být a už ze mě leje jak z vole...
Pokud mluvíš o pocení v podpaží - předpokládám, že deodorantem si záda nestříkáš, měl jsem stejnej problém, než jsem objevil Driclor. Ten mě toho hned po prvním použití zbavil...není to sice asi moc zdravý, někdy to docela zaštípe, ale radši si projdu tímhle než mít zničený všechny trička i sebevědomí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:22 am Předmět: Re: Pocení |
|
|
| Korny napsal: | | ZkaZZa napsal: | Zdravím , mám dotaz . Jestli někdo nemá podobný problém.
V kondičce problém nebude ! Pokud máte někdo podobný problém nebo máte nějaký nápad co s tím , díky za každou radu. |
Pokud myslíš pocení všude po těle, soucítím s tebou...mě stačí když je mě chvilku tepleji než má být a už ze mě leje jak z vole...
Pokud mluvíš o pocení v podpaží - předpokládám, že deodorantem si záda nestříkáš, měl jsem stejnej problém, než jsem objevil Driclor. Ten mě toho hned po prvním použití zbavil...není to sice asi moc zdravý, někdy to docela zaštípe, ale radši si projdu tímhle než mít zničený všechny trička i sebevědomí :) |
Né naštěstí jde jen o podpaží . Driclor...zkusím , díky za radu .
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:23 am Předmět: Re: Pocení |
|
|
Neviem ako je to v ČR ale v SR máš nárok raz za rok na bezplatnú kompletnú preventívnu prehliadku u svojho doktora. Tak tam skús zájsť, môžeš mať problém s obličkami. Ak ti nič nenájdu, tak aspoň budeš mať čisté svedomie, že si spravil niečo pre seba.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:45 am Předmět: Re: Pocení |
|
|
| ZkaZZa napsal: | | Korny napsal: | | ZkaZZa napsal: | Zdravím , mám dotaz . Jestli někdo nemá podobný problém.
Pokud mluvíš o pocení v podpaží - předpokládám, že deodorantem si záda nestříkáš, měl jsem stejnej problém, než jsem objevil Driclor. Ten mě toho hned po prvním použití zbavil...není to sice asi moc zdravý, někdy to docela zaštípe, ale radši si projdu tímhle než mít zničený všechny trička i sebevědomí :) |
Né naštěstí jde jen o podpaží . Driclor...zkusím , díky za radu . |
Počítej ale s tím, že se začneš více potit v jiných oblastech. Když se tělo potřebuje ochladit, hledá všechny možné cesty, kudy to půjde. Když jednu "ucpeš", tak si najde jinou. S Driclorem mám také zkušenosti, takže vím, o čem mluvím. Dřív mi to nadměrné pocení také vadilo, ale holt se tak asi potím z nějakého důvodu, každý jsme jiný. Sice mám pár triček zničených, ale není to takový extrém. Pokud se člověk potí aniž by něco dělal, byl nervózní nebo ve stresové situaci, tak věřím, že to musí být na obtíž. V opačném případě nevím, jestli je dobré to řešit látkou, která zas tak prozkoumaná ještě není a neví se, zda má, či nemá na organismus negativní vliv.
| citace: | | http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16045991 |
EDIT: Teď mě napadá, jakou spotřebu Dricloru by musel mít Draper. Ten se vzbudí a už se potí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Ja mam s Driclor velmi dobre zkusenosti. A nepocitil jsem, ze bych se zacal potit na jinych mistech mnohem vice. Ale bude to individualni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|