|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: st červen 05, 2013 4:52 pm Předmět: drobne zdravotni problemy .. |
|
|
ahoj,
nemate nekdo zkusenost s nasledujicim:
- posledni dobou se mi zacalo stavat, ze treba kdyz se ohnu na zem a nebo delam nejakej komplexnejsi cvik eg burpees, tak se mi obcas kdyz jdu dolu (?spojene s tlakem) jakoby zaboli vevnitr v hlave jak kdybych mel dostat nejakou malou mrtvicku .. neni to uplne stejny jak kdyz se zamota hlava, neumim to popsat, tohle uplne zaboli jak kdyby se vevnitr neco delo .. potom to treba hodinu/dve/tri/? dozniva - proste to v te hlave vzadu na temeni a jakoby vevnitr bodove citim
- dale se mi delaji po drepech a nebo nejakem noznim workoutu male modrinky na stehnech .. wtf : ( .. josu to spis takove *podmodrale mapy ..
diky za jakykoliv komentar ..
ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Bolest v hlavě: S cévami by to mohlo mít něco společného, ale třeba taky ne. Tyhle stavy dokážou simulovat problémy s krční páteří.
Na ty modřinky bych zkusil zvýšit dávky rutinu (třeba pohanka, ale i potravinové doplňky) a vitamínu C.
Ale pokud tě to nepřestane, tak raději zajdi za doktorem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Bolest v hlavě: S cévami by to mohlo mít něco společného, ale třeba taky ne. Tyhle stavy dokážou simulovat problémy s krční páteří. |
hmm .. to si taky rikam : ( .. ale pripada mi, ze se to deje posledni dobou
| Pr!nc napsal: |
Na ty modřinky bych zkusil zvýšit dávky rutinu (třeba pohanka, ale i potravinové doplňky) a vitamínu C.
Ale pokud tě to nepřestane, tak raději zajdi za doktorem. |
proceed (provedu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já měl před lety také divné bolesti hlavy, byl jsem z toho dost psychicky dole a také si myslel, že je to od cév.
Pokud máš nějaké pochybnosti, tak si vyžádej vyšetření krve a třeba žádanku na neurologii, ale tam jsou většinou dost dlouhé čekací doby a když už se tam dostaneš, tak s tebou doktoři docela vy*ebou. Prvně se mi vysmáli a chtěli mi dát prášky na hlavu a podruhé mi napsali nějaké masáže krční páteře. Nakonec se ty bolesti nějak sami srovnaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: st červen 05, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
stalo se mi zrovna minulý týden - jel jsem mrtvolu a v plánu bylo udělat co nejvíc opakování s asi 100kg. Udělal jsem jich 15 a při posledních dvou opakováních mě tak rozbolela hlava, že jsem myslel, že mi praskla žilka v mozku a je po mně :)
Rozdejchával jsem to dlouho a ještě dnes to cejtím. Jednou dvakrát denně to zabolí. Je to hodně nepříjemný pocit a doufám, že to odezní.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: st červen 05, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| lipak napsal: | Ahoj,
stalo se mi zrovna minulý týden - jel jsem mrtvolu a v plánu bylo udělat co nejvíc opakování s asi 100kg. Udělal jsem jich 15 a při posledních dvou opakováních mě tak rozbolela hlava, že jsem myslel, že mi praskla žilka v mozku a je po mně :)
Rozdejchával jsem to dlouho a ještě dnes to cejtím. Jednou dvakrát denně to zabolí. Je to hodně nepříjemný pocit a doufám, že to odezní. | hmm .. tak to mame podobny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|