|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:09 pm Předmět: Mlýnek |
|
|
Ahoj,
nedávno jsem dopotřeboval takový ten mlýnek na koření co se prodává v obchodech skleněný. Už nevím kde to bylo, ale vzpomínám si, že jsem kdysi dávno někde četl, že se to snad dá nějak otevřít a znovu doplnit. To by bylo dobrý nejen proto, že nový stojí kolem 50 korun a naopak koupit samotný kuličky pepře/sůl vyjde na pár korun, ale konec konců je to i škoda zas vyhazovat a kupovat to samý znovu (stejně se to ani nedá hodit do skla, pokud ten vršek nějak neodstranim).
Měl jsem dva, na sůl a pepř. Zkoušel jsem to rozdělat, ale nějak se mi to nepodařilo a při pokusu hrubou silou  to nakonec sice povolilo, ale doslova se rozpadlo....
Tak jsem si řikal jestli třeba to někdo z vás někdy nějak nezkoušel otevřít nebo neví jestli se to dá nějak doplnit, ten článek kde se o tom tehdy psalo už jsem nenašel...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červen 05, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
Nebo si kup koreni v mlynku v Mark&Spencer. Jejich mlynky vymenitelne jsou a prodavaji docela zajmave kombinace koreni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 05, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Mám doma Peugeot mlýnek červený (mám v něm hrubou sůl), elektrický a je fakt super. I když teda pár stovek stál ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st červen 05, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | normálně jsem si ten mlýnek s kořením koupil a když jsem s tím vrškem, kde je to tělo mlýnku chvilku tloukl o stůl, tak se to uvolnilo a pak se to dalo odšroubovat, kupovat si kus dřeva za Kč 700, to může jenom... , když si můžu teď koupit koření a mlýt si pepř do zblbnutí..., nesmíš používat příliš hrubou sílu, použij mozek, to je účinnější... |
Ta tvoje věta má stejnou logiku jako že BMW nebo Mercedes si může jenom blbec, když se dá jezdit škodovkou nebo na kole
Ten tvůj slavnej jednorázovej mlýnek jsem taky měl - stojí asi 50Kč+- mele mizerně už když je novej, když ho 2x 3x naplníš znovu, tak už nemele skoro vůbec a ten mlecí mechanismus je slisovaný plast nebo nějaký takový levný shit, takže kdoví co si to nemeleš do jídla.
V delším období by tě kupování těhle mlýnků vyšlo dráž než ten za 700,-, který vypadá, že ho budou moci používat i moje děti, mele výborně a má asi 5 stupňů hrubosti mletí. Protože mlecí mechanismus je ručně dělaný rozebíratelný a z kovu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
Proč kupovat za 700, když můžu mít téměř naprosto to samý za 300 od tescomy?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
ale Spaziku, tady snad u mlýnku jde o bezpečnost, rychlost jízdy a společenskou prestiž?  , co se mi to tady snažíš namluvit za blbosti? mě ten mlýnek vyhovuje a mele pořád stejně, to jenom ty se snažíš ospravedlnit sám před sebou svoji blbost, když sis koupil dřevo za Kč 700, klidně si kup mlýnky i za Kč 10 000, které se prodávají, abys mohl machrovat před návštěvou, která k tobě přijde, mě stačí mlýnek za Kč 50, pro mě udělá stejnou službu jako mlýnek za Kč 700 a dražší... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Proč kupovat za 700, když můžu mít téměř naprosto to samý za 300 od tescomy? |
Je vidět že nevíte o čem mluvíte, narozdíl od vás já zkoušel dost mlýnků - od těch na jedno použití s kořením za 50,- přes ty plasťáky za 200-300,- (tesoma apod.) až po ten peugeot. u něj jsme skončil právě proto, že ty předchozí stáli za starou belu. A navíc mám blbý pocit používat v jídle cokoli co je plastové a z Číny/Asie :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ale Spaziku, tady snad u mlýnku jde o bezpečnost, rychlost jízdy a společenskou prestiž? , co se mi to tady snažíš namluvit za blbosti? mě ten mlýnek vyhovuje a mele pořád stejně, to jenom ty se snažíš ospravedlnit sám před sebou svoji blbost, když sis koupil dřevo za Kč 700, klidně si kup mlýnky i za Kč 10 000, které se prodávají, abys mohl machrovat před návštěvou, která k tobě přijde, mě stačí mlýnek za Kč 50, pro mě udělá stejnou službu jako mlýnek za Kč 700 a dražší... |
Blbej je jedině ten, kdo porovnává a hodnotí něco, co v životě nezkusil
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Do pos*anyho mlynku bych nevrazil ani tech 50kc _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Do pos*anyho mlynku bych nevrazil ani tech 50kc |
Nj, nasypat tam pytlík mletého kari a sr*t na mlýnek je někdy taky řešení
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Mluvím o dřevěným mlýnku s mechanismem z nerezavějící oceli. V Praze používám každý den už asi 2roky a pořád drží
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|