| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:31 pm Předmět: Cvičení a síla |
|
|
Zdravím . Mám takový problem v posilovně se výkonama silově zvyšuji ale například ve škole lidi co vůbec necvičí mají podobnou sílu co já . Přijde mi to divné když mám benchpress maximální váhu 110 kg . Jak je to možné ? Vážím 78 kg a cvičím rok a půl . Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:39 pm Předmět: Re: Cvičení a síla |
|
|
| swobi napsal: | | Zdravím . Mám takový problem v posilovně se výkonama silově zvyšuji ale například ve škole lidi co vůbec necvičí mají podobnou sílu co já . Přijde mi to divné když mám benchpress maximální váhu 110 kg . Jak je to možné ? Vážím 78 kg a cvičím rok a půl . Díky za odpověď |
no tak jestli se srovnavas s borcem, co vazi metrak a metrak vytlaci, tak je to mozne, ale neni to to same _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:39 pm Předmět: Re: Cvičení a síla |
|
|
| swobi napsal: | | Zdravím . Mám takový problem v posilovně se výkonama silově zvyšuji ale například ve škole lidi co vůbec necvičí mají podobnou sílu co já . Přijde mi to divné když mám benchpress maximální váhu 110 kg . Jak je to možné ? Vážím 78 kg a cvičím rok a půl . Díky za odpověď |
Nevážej metrák?
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Jo jeden váží 95 tak to je jasný že to tahá váhou a né svojí sílou ale třeba že kluk co necvičí kouří je to fakt párátko a má prostě sílu :D nechápu to
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
Tak když váží o 17 kg víc tak je to jasný ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
| swobi napsal: | | Tak když váží o 17 kg víc tak je to jasný ne ? |
precti jsi , co si sam napsal
ale vyssi vaha neznamena vyssi vykony! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jo napsal jsem to trochu blbě :) Nemyslel jsem to jako výkon ale jako když do mě narazí .. Když do mě do 80 kg narazí 100 kg tak jasně že poletím .. Tkahle jsem to myslel ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
| swobi napsal: | | Jo napsal jsem to trochu blbě :) Nemyslel jsem to jako výkon ale jako když do mě narazí .. Když do mě do 80 kg narazí 100 kg tak jasně že poletím .. Tkahle jsem to myslel .. |
aha, takze jsi sice psal o benchpresu 110kg, ale myslel jsi narazeni??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne so červen 01, 2013 3:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
No já myslel že zvedám tolik a prostě ho neodstrčím ... A on když do mě narazí tak letím :D Prostě divný no
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Ty vole, tvoje problémy bych chtěl mít.
Každej večer si říkej: "Když si myslíš, že jsi v něčem dobrej, vždycky se najde alespoň milion lidí co jsou lepší". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Jo hoši je to blbost jen jsem se chtěl zeptat jeslti to je normální jasně že jsou lidi lepší 110 kg na bench je hovno váha :) Ale tak je mi 16 tak doufejme že to bude lepší :) Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
| swobi napsal: | | No já myslel že zvedám tolik a prostě ho neodstrčím ... A on když do mě narazí tak letím :D Prostě divný no |
to jsi na zakladce ne?
co treba Newtonuv pohybovy zakon?
ryhlost jednoho telesa x jeho hmotnost = rovna rychlosti druheho telesa krat rychlost _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
swobi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
V pohodě nerozčiluj se jen jsem se ptal jako vpohodě ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |