|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dusikov
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:33 pm Předmět: strava, pohyb - P90X? |
|
|
Zdravim vsechny jsem tu novy jmenuju se Mirek a je mi 22let. Rok se s rokem sesel a moje predstavy o tom jak budu vypadat se rychle rozplynuly po sundani tricka :D. Chte nechte jsem pribral za posledni rok a pul (z vetsi casti vinny z pusobeni v holandsku na pracovni stazi ktera nebyla ani tak pracovni spis relaxacni a o uzivani s)i. Uz z Holandska jsem si privezl urcite 15 kilo a to neli vic. Pivo tam bylo levnejsi nez balena voda a tak to kolikrat na share housu vypadalo desive :D. Z aktivniho sportovniho jedince se to hodne rychle zmenilo na velice pasivniho a to pocituji i u nas. Momentalne jsem asi tak na 115-120 kg, zatim ze me neni kulicka diky me vysce 195 cm ale pandero uz se tam houpe :D Uz temer nesportuju, jen obcas vytahnu paty si na hodnku a pul zaplavat ale fyzicku jako driv uz nemam.
Tak jsem se odhodlal k napsani blogu a i k sebekontrole nebo nakymu feedbacku. Chtel bych vyzkouset P90X a i presto ze uz nemam fyzicku me to laka. Zajimalo by me spise protiklady vuci tyhle forme treninku a to bez radny fyzicky. Budu rad za jakykoliv pripominky.) Dal jsem si prosel ruzny fora ohledne jidelnicku a vzhledem k my postave snim temer na co prijdu dokud nejsem plnej k prasknuti. Nasel jsem jeden jidelnicek ale na druhou stranu ze mi zda, ze je zas az moc preplacanej jidlem (hodim cast jidelnicku pod text) tak by me zajimaly dalsi vytky nebo rady jak co zlepsit.
Jestli jste to precetli az sem tak diky :D nejsem zrovna spisovatel.)
UTERY
100g
1. Jedlo: 5 vajíčok + jen 2 zloutky,
2. Jedlo: 200g kuracích pŕs už v hotovom stave, 65g ryže v sucho stave. Po uvarení by to malo byť približne 160g
3. Jedlo: 200g filé z aljašskej tresky alebo filety
4. Jedlo: 250g tvarohu a 150 g bieleho jogurtu
5. Jedlo: 200g kuracích pŕs
6. Jedlo: 200g filiet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Nejsem žádnej stravovací odborník, ale už jenom ten pohled na ten rozpis mi dělá špatně od žaludku. Málo sacharidů, žádná zelenina a ovoce, je to skoro jako jídelníček našich kulturistů v 70. letech. To není jídlo, to je gulag. Záruka toho, že se na to za pár dní vykašleš.
Můj návrh: Prostě se jenom hlídej s porcema, jez zdravě a pestře, makej a ono to půjde. Raději než konkrétní rozpis spíš hledej styl stravování. Někdo jí 3x denně, jinej 6x, ve všem jsou rozdily. IMHO záleží na tom, co ti vyhovuje a co je dlouhodobě udržitelný. Nějaký nárazový tortury jsou k ničemu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
přesně tak, s takovým jídlem máš sice záruku rychlého úbytku váhy, ale taky úbytku aktivní hmoty, zpomalení metabolismu a návratu nechtěných kil zpátky.. _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ohledně p90x jedna z nejlepších věcí co mě v životě potkala takže rozhodně doporučuju a u jídla zvědni sacharidy tuky vůbec se toho neboj máš 195cm.. proboha na noc dávej pomalé trávící bílkoviny prostě prohoď ten tvaroh s rybou
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
P90X tiež môžem odporučiť. Pravdepodobne najlepší tréningový program nadoma. Strava - stačí jesť zdravo, netreba v tom hľadať žiadnu veľkú vedu. Veľa zeleniny, namiesto mäsa ryby etc.
|
|
| nahoru |
|
 |
dusikov
|
Zaslal: po červen 10, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
zda se mi ze ryby je nejlepsi co se masa tyka nebo ne? Zelenina a vubec vsechno ji mi nedela problem snist takze se niceho nebojim jenom tech porci.) brigadnicim jako barman takze mam posunutej celej den a spis ziju jako sova..casto vstavam v 11 a kolikrat si v praci ani nestihnu behem dvou hodinek dojit na zachod natoz se najist. Proto hledam nakou alternativu v podobe rychlyho ale zdravyho jidla. V cene p90x je i jidelnicek pokud se nemylim..? Urcite do toho pujdu ale jidlo je pro me vic dulezity..Diky za ohlasy a rady. Zprava o gulagu me rozesmala (v dobrym) -))
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 10, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
Pokud by sis chtel koupit original od nich, je tam navod jak se stravovat i recepty a maji i Shakeology, co nahradi jedno jidlo za den. Nevim co vse v tom je, prezentuji tam hodne slozek, ale neco malo podobneho co jsem se dival je asi jen Diet MRP od Reflex Nutrition.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|