Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peix

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 6:08 pm    Předmět: Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody? Odpovědět s citátem

Ahojte, jak dlouho si myslíte, že bych měl cvičit jednotlivé tréninkové plány předtím, než je vystřídám za jiné, aby nedošlo ke stagnaci? Můžete mi zároveň doporučit nějaké fullbody objemové tréninky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červen 26, 2013 6:10 pm    Předmět: Re: Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody? Odpovědět s citátem

peix napsal:
Ahojte, jak dlouho si myslíte, že bych měl cvičit jednotlivé tréninkové plány předtím, než je vystřídám za jiné, aby nedošlo ke stagnaci? Můžete mi zároveň doporučit nějaké fullbody objemové tréninky?

bear
korte
freimenuv tezko lehky

cvic tak dlouho dokud muzes zvedat intenzitu: prihazovat vahu na cince, zkracovat pauzy, pridavat opakovani, pripadne dokud te to bavi
obecne tak 4-8 tydnu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak často měnit tréninkový plán? Který fullbody?
Rychle na stránku:

Přejdi na: