|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
auiK
|
Zaslal: so červen 15, 2013 8:37 am Předmět: Osobní trenér |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli můžete doporučit dobrého osobního trenéra v Praze. Začínám po delší době cvičit, tak bych byl rád, aby se na mě někdo podíval a sestavil mi tréninkový plán, případně jídelníček. Mám v blízkosti bydliště Olympii fitness, ale nevím, jestli to na mě není moc profi. Předem dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: so červen 15, 2013 8:57 am Předmět: Re: Osobní trenér |
|
|
| auiK napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli můžete doporučit dobrého osobního trenéra v Praze. Začínám po delší době cvičit, tak bych byl rád, aby se na mě někdo podíval a sestavil mi tréninkový plán, případně jídelníček. Mám v blízkosti bydliště Olympii fitness, ale nevím, jestli to na mě není moc profi. Předem dík. |
Krom Bomba gymu jsem neslyšel o veřejném fitku které by bylo moc profi. Pokud to tam máš blízko, neváhal bych.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červen 15, 2013 9:34 am Předmět: Re: Osobní trenér |
|
|
| auiK napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli můžete doporučit dobrého osobního trenéra v Praze. Začínám po delší době cvičit, tak bych byl rád, aby se na mě někdo podíval a sestavil mi tréninkový plán, případně jídelníček. Mám v blízkosti bydliště Olympii fitness, ale nevím, jestli to na mě není moc profi. Předem dík. |
profi je to v tom, že tam cvičí profi závodníci, ale to neznamená, že tam k tomu nejsou i velmi, velmi kvalitní trenéři pro kondiční klientelu a nedávají jim rozhodně cvičit nějaké nesmysly. Sám tam trénuji a jsem hodně náročný na to, jak osobní trenři často říkají klientům kraviny, ale to se tady neděje, osobně mohu doporučit trenéra Miloše Pejskara, viděl jsem řadu jeho tréninků s klienty a vše bylo naprosto v pohodě a dokonce používal navíc i zajímavé cviky, které jsem dosud neznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: so červen 15, 2013 10:03 am Předmět: Re: Osobní trenér |
|
|
| Freimen napsal: | | auiK napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli můžete doporučit dobrého osobního trenéra v Praze. Začínám po delší době cvičit, tak bych byl rád, aby se na mě někdo podíval a sestavil mi tréninkový plán, případně jídelníček. Mám v blízkosti bydliště Olympii fitness, ale nevím, jestli to na mě není moc profi. Předem dík. |
profi je to v tom, že tam cvičí profi závodníci, ale to neznamená, že tam k tomu nejsou i velmi, velmi kvalitní trenéři pro kondiční klientelu a nedávají jim rozhodně cvičit nějaké nesmysly. Sám tam trénuji a jsem hodně náročný na to, jak osobní trenři často říkají klientům kraviny, ale to se tady neděje, osobně mohu doporučit trenéra Miloše Pejskara, viděl jsem řadu jeho tréninků s klienty a vše bylo naprosto v pohodě a dokonce používal navíc i zajímavé cviky, které jsem dosud neznal. |
Díky, asi ho kontaktuji. Jde mi hlavně o to, aby peníze, které za to dám nepřišly v niveč a proto se mi zalíbila Olympia fitness. Jinak mi jde o klasický objemový trénink, nemám žádné přehnané cíle, prostě bych rád za cca 3 měsíce přibral 5kg a osobního trenéra volím hlavně z důvodu techniky cviků a aby si mě prohlídl a řekl mi, kde je potřeba zapracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|