|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ivos11111
|
Zaslal: út červen 24, 2014 9:07 pm Předmět: Ektomofr, kombinace běhu, posilování a squashe |
|
|
Ahoj, jsem ektomorf a velmi rád hraji squash. Pro zlepšení kondice nicméně občas běhám a posiluju. No, chci se zeptat.
Pondělí - běh (4 Km)
Úterý - posilování (kliky, sedy lehy, dřepy, kettlebel)
Středa - běh
Čtvrtek - posilování
Pátek - běh
Sobota - posilování
Neděle - regenerace
Chci se Vás zeptat ..... pro ektomorfa..... mohou být tyto činnosti pro mě v takovém množství prospěšné (jediná regenerace neděle)? Ptám se jenom proto, jestli mé tělo bude stíhat regenerovat. Tohle dělám jenom kvůli tomu, že chci být v dobré kondici a že mě to baví. Jen se chci zeptat, jestl bych neměl třeba ubrat. Díky za odpovědi. :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út červen 24, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Až se budeš .... jako ektomorf ... cítit unavený, tak uber. Jinak nevidím problém proč by tohle normální zdravý člověk nemohl uregenerovat. Somatotyp v tom nehraje vůbec roli. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út červen 24, 2014 10:06 pm Předmět: Re: Ektomofr, kombinace běhu, posilování a squashe |
|
|
| ivos11111 napsal: | Ahoj, jsem ektomorf a velmi rád hraji squash. Pro zlepšení kondice nicméně občas běhám a posiluju. No, chci se zeptat.
Pondělí - běh (4 Km)
Úterý - posilování (kliky, sedy lehy, dřepy, kettlebel)
Středa - běh
Čtvrtek - posilování
Pátek - běh
Sobota - posilování
Neděle - regenerace
Chci se Vás zeptat ..... pro ektomorfa..... mohou být tyto činnosti pro mě v takovém množství prospěšné (jediná regenerace neděle)? Ptám se jenom proto, jestli mé tělo bude stíhat regenerovat. Tohle dělám jenom kvůli tomu, že chci být v dobré kondici a že mě to baví. Jen se chci zeptat, jestl bych neměl třeba ubrat. Díky za odpovědi. :-))) |
Tady ti hlavně nikdo z křišťálový koule nevyvěští, jestli to uregeneruješ nebo ne, to záleží na strašně moc věcech. Prostě to zkus a poznáš to sám, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|