Divne svaly...

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Divne svaly...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Divne svaly...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dalok

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 12:01 am    Předmět: Divne svaly... Odpovědět s citátem

Zdravim....
Cvicim tet zhruba 5x tydně břišní svaly začal jsem s něma před 14dni předtím jsem je jezdil jen 3x.... A dnes jsem si všiml že na pravé straně Přimý břisní sval u pupku se mi začal dělit tak jak by asi zpravně měl ale na leve ne.... Vypada to dost divně přitom obě strany zatěžuju stejně.... Nevite někdo čím to muže bejt? Předem diky za rady.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 6:40 am    Předmět: Re: Divne svaly... Odpovědět s citátem

dalok napsal:
Zdravim....
Cvicim tet zhruba 5x tydně břišní svaly začal jsem s něma před 14dni předtím jsem je jezdil jen 3x.... A dnes jsem si všiml že na pravé straně Přimý břisní sval u pupku se mi začal dělit tak jak by asi zpravně měl ale na leve ne.... Vypada to dost divně přitom obě strany zatěžuju stejně.... Nevite někdo čím to muže bejt? Předem diky za rady.....

Máš vzácnou genetickou poruchu, která se bohužel nedá léčit. Do konce života ti zbývá 10...9...8...7....

P.s. To je samozřejmě normální, že svaly nejsou úplně souměrné.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
dalok

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 9:12 am    Předmět: Re: Divne svaly... Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
dalok napsal:
Zdravim....

Máš vzácnou genetickou poruchu, která se bohužel nedá léčit. Do konce života ti zbývá 10...9...8...7....

P.s. To je samozřejmě normální, že svaly nejsou úplně souměrné.

Takže by se měl na te druhé straně rozvíjet později? Protože to vypada jak 5pack
cored

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 9:18 am    Předmět: S Odpovědět s citátem

Daloku promin za OT, ale zajímalo by mě, zda chodíš i do posilovny nebo cvičíš i něco jiného než břišní svaly?
dalok

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 9:36 am    Předmět: Re: S Odpovědět s citátem

cored napsal:
Daloku promin za OT, ale zajímalo by mě, zda chodíš i do posilovny nebo cvičíš i něco jiného než břišní svaly?

Ano chodim do posilovny 5x tydně. Cvičím uplně vše cca 60minut až potom břicho asi 10-15 minut cviky jedu 5cviku hned po sobě po 3-4seriích.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stejně jako má někdo jinej tvar pravý a levý kozy, tak má někdo jinej tvar levejch a pravejch břišáků .... takže NE, už se ti to nezlepší, pokud nepůjdeš na operaci :)
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně nezapomenout cvičit i 5x týdně biceps, jinak se to nesrovná...
raw

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Hlavně nezapomenout cvičit i 5x týdně biceps, jinak se to nesrovná...

zapomel si na predlokti
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono už to ani není vtipný, co tu někteří jedinci předvádí. Na slušnou otázku slušná odpověď, ne?
dalok

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ono už to ani není vtipný, co tu někteří jedinci předvádí. Na slušnou otázku slušná odpověď, ne?

Nj co člověk nadělá.... Tak budu muset na to přijít jinou cestou....
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dalok napsal:
Moocha napsal:

Nj co člověk nadělá.... Tak budu muset na to přijít jinou cestou....

nebudeš muset... stačí si přečíst můj příspěvek

Rychle na stránku:

Přejdi na: