|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 1:02 pm Předmět: Stěhování plazmové televize |
|
|
Máte někdo zkušenosti se stěhováním plazmové televize? Na netu povětšinou píšou, že se nesmí naklánět. Na druhou stranu je tam i dost názorů "stěhoval jsem ji naležato a přežila" . Každopádně rádi bychom to zjistili dříve, než když bude pozdě... Nevíte někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hoju
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
neříká se to o lednici? :-) plazmu jsem stěhoval tisíckrát, mám 160 cm... u mě nikdy žádný problém, doufám že u Tebe to bude tak též.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Několikrát jsme stěhovali plazmu a vše v pohodě. Hlavně jsem o tomhle nikdy neslyšel, že se nesmí naklánět...
Každopádně šlape dál jak má. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Plazmová TV obsahuje jakousi plynovou "nádrž" která musí perfektně těsnit, a jakmile dojde např.
v důsledku nešetrné dopravy k poruše těsnosti této "nádrže", tak začne plyn unikat,
obrazovka začne ztrácet jas, objeví se fleky a plazma je zralá akorát tak na vyhození.... |
Ronnie má opodstatnenú obavu o svoj TV (ak navyše nebola najlacnejšia),ale z vlastnej skúsenosti ti môžem s kľudným svedomím povedať že plazmové TV nie sú až tak citlivé ako sa píše na odborných stránkach.
Hlavne dávaj pozor na silné otrasy pri prevoze (zabaliť do molitanu...),a nárazy a priamy tlak na LCD panel,nakláňať ho môžeš
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
eSko omlouvám se, včera večer jsme Ti ji vezli, ale nějak jsme nemohli pořád k Tobě trefit a tak jsme si to nakonec rozmysleli a dovezli to původnímu majiteli... Tak snad příště! :)
A jinak všem děkuji za názory, přežila to...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|