Objem + kondice

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem + kondice  Úvodní stránka -> Trénink -> Objem + kondice
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krajtamen

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 10:48 pm    Předmět: Objem + kondice Odpovědět s citátem

Zdravím,

řeším takový menší problém. Jakožto aktivní sportovec (florbal) měl jsem trenály 3-4 týdně a do toho nějaké kompenzace v posilce. Takže žádnej gaučák kterej potřebuje shodit pupek.

Jenže teď jsem musel na 5 týdnů téměř vynechat kvůli škole, stres, nepravidelný spánek, málo sportu 5kg nahoru, mám teď 90Kg na 183cm a trochu pupek :D ( ten mě netrápí na pekáč seru, jedu na funkčnost)

K jádru problému teď se mu uvolnil program a budu mít cca 3 týdny víceméně hromadu času. pak už bude čas jen na trenály (florbalové) a posilka max 2x denně zbytek leda doma.

A chtěl bych Vás poprosit o pomoc se sestavemím plánu.

Co chci je dostat se zpět do kondice díky svalové paměti to snad nebude problém, trochu nabrat ale žádnej brutální objem, ale ručičky mám teď jak holka (kliky doma oukej, ale není to ono a bez spánku a jídla je to stejně na hovno)

Moje idea je 3x týdně posila + 3 týdně aerobní cvičení běhání po dobu 3 týdnů a pak uvidíme.

S tím že ze začátku trochu nastartovat tělo (nebráním se suplementům, kdosik mi radil pro začátek OneStop) a potom přejít na svičení pro plyometrickou sílu, hlavně do noh, starty jsou nejdůležitější.

Děkuji za jakoukoliv pomoc, něco málo jsem nastudoval, ale nejsem si jistej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: