|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michalllll
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 10:30 pm Předmět: možná blbá otázka, ale prosím zkuste poradit :) |
|
|
Jsem začátečník. Cvičím teprve 35 dnů. Vidím už na sobě nějaké ty malinké změny. Moje otázka se však týka břicha. Na spodku břicha mám trošku špek. Vlastně ani nevím jestli to je špek, ale prostě není to vypracované. Mé tělo se teď mění a jak jsem říkal, vidím změny, ale na této části těla ne. Někdo tu psal, že je to hlavně otázka stravy. Nejím denně více než 1g tuku na 1kg váhy, což jak jsme četl, tak by to mělo být. Takže co s tím? Chce to čas? Nebo mám volné dny chodit běhat? Jestli ano, tak chci jen říct, že přibírám a nerad bych to běháním zase ztrácel :)
Snad jste mě pochopili a děkuji všem, co se vyjádří :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 11:25 pm Předmět: Re: možná blbá otázka, ale prosím zkuste poradit :) |
|
|
| Michalllll napsal: | Jsem začátečník. Cvičím teprve 35 dnů. Vidím už na sobě nějaké ty malinké změny. Moje otázka se však týka břicha. Na spodku břicha mám trošku špek. Vlastně ani nevím jestli to je špek, ale prostě není to vypracované. Mé tělo se teď mění a jak jsem říkal, vidím změny, ale na této části těla ne. Někdo tu psal, že je to hlavně otázka stravy. Nejím denně více než 1g tuku na 1kg váhy, což jak jsme četl, tak by to mělo být. Takže co s tím? Chce to čas? Nebo mám volné dny chodit běhat? Jestli ano, tak chci jen říct, že přibírám a nerad bych to běháním zase ztrácel :)
Snad jste mě pochopili a děkuji všem, co se vyjádří :) |
Spodek břicha je obvykle nejproblematičtější partie ze které se nejhůře shazuje. Jestli to chceš shodit, ideálem podle mě bude zvýšení pohybu. Takže začni běhat. Můžeš i omezit stravu, ale tím bys omezil nabírání, což asi nechceš. Během svaly moc pálit nebudeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:35 am Předmět: Re: možná blbá otázka, ale prosím zkuste poradit :) |
|
|
| Michalllll napsal: | Jsem začátečník. Cvičím teprve 35 dnů. Vidím už na sobě nějaké ty malinké změny. Moje otázka se však týka břicha. Na spodku břicha mám trošku špek. Vlastně ani nevím jestli to je špek, ale prostě není to vypracované. Mé tělo se teď mění a jak jsem říkal, vidím změny, ale na této části těla ne. Někdo tu psal, že je to hlavně otázka stravy. Nejím denně více než 1g tuku na 1kg váhy, což jak jsme četl, tak by to mělo být. Takže co s tím? Chce to čas? Nebo mám volné dny chodit běhat? Jestli ano, tak chci jen říct, že přibírám a nerad bych to běháním zase ztrácel :)
já osobně tuto věc řeším během, a aerobkou a vždy k tomu používám neoprenový pás a pomáhá to
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:42 am Předmět: Re: možná blbá otázka, ale prosím zkuste poradit :) |
|
|
| lukin99 napsal: | | Michalllll napsal: | Jsem začátečník. Cvičím teprve 35 dnů. Vidím už na sobě nějaké ty malinké změny. Moje otázka se však týka břicha. Na spodku břicha mám trošku špek. Vlastně ani nevím jestli to je špek, ale prostě není to vypracované. Mé tělo se teď mění a jak jsem říkal, vidím změny, ale na této části těla ne. Někdo tu psal, že je to hlavně otázka stravy. Nejím denně více než 1g tuku na 1kg váhy, což jak jsme četl, tak by to mělo být. Takže co s tím? Chce to čas? Nebo mám volné dny chodit běhat? Jestli ano, tak chci jen říct, že přibírám a nerad bych to běháním zase ztrácel :)
já osobně tuto věc řeším během, a aerobkou a vždy k tomu používám neoprenový pás a pomáhá to |
Komu? Výrobcům neoprenových pásů? A nebo že ti zakryje pneumatiku a ty jí nevidíš?
Nevidím žádný jiný způsob jak by mohl neoprenový pás pomáhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 4:21 pm Předmět: Re: možná blbá otázka, ale prosím zkuste poradit :) |
|
|
Low carb, víc tuku a kettlebell swing ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Zelezna koule D:D: Česky prosím? Nebo polopatě jako pro debila? Říkám,že jsem začátečník :DD: Ve všech pojmech se ještě nevyznám :) Dík moc předem za překlad :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Ohlídat si příjem sacharidů a vyhnout se jednoduchým cukrům, žrát hodně kvalitních tuků (tučné maso, olivový/kokosový olej, rybí tuk, avokádo, ořechy...) a swingovat s kettlebellem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
Z tucnyho masa neni moc zdravejch tuku ne ?:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
To vidím jinak :) Ale chápu, že je to kontroverzní téma a co člověk, to názor ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Z tucnyho masa neni moc zdravejch tuku ne ?:D |
To jde o to co to zvíře žralo
Ale energie z toho je tak jako tak, když nebude jíst cukry _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Mrmza

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Touché...např. losos lovený vs farma.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Blbý je, že si ho musíš ulovit sám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mrmza

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
Dá se koupit i lovený, nicméně cena je 2x taková :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|