Zaslal: ne srpen 04, 2013 6:08 am Předmět: Cvik na záda
Čaute chlapi,
včera jsem viděl jednoho kluka u nás v posilovně dělat cvik na záda.U kterého leží na zemi na zádech a přitahuje se k ose na multipressu.
Pro ukázku jsem ho viděl na videu od Milana Šádka.
Je to v 1:38.
Chtěl bych se zeptat k čemu vlastně tento cvik slouží.Na internetu jsem o něm nic nenašel.Dneska chci jet záda tak bych ho chtěl zařadit to tréninku.
Díky za nějaké info a rady.
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:33 am Předmět: Re: Cvik na záda
wojceek napsal:
Čaute chlapi,
včera jsem viděl jednoho kluka u nás v posilovně dělat cvik na záda.U kterého leží na zemi na zádech a přitahuje se k ose na multipressu.
Pro ukázku jsem ho viděl na videu od Milana Šádka.
Je to v 1:38.
Chtěl bych se zeptat k čemu vlastně tento cvik slouží. Na internetu jsem o něm nic nenašel.Dneska chci jet záda tak bych ho chtěl zařadit to tréninku.
Díky za nějaké info a rady.
k procviceni zadovych svalu
proste je varianta pritahovych cviku (mas bud horizontalni nebo vertikalni)
jsou snazsi nez shyby, takze predpokladam ze je mel jako dopumpovani po kladce
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Cvici se to prevazne v kalisthenice.. v odkaze vyse pisou ze je to hlavne na stred zad, ale kdyz si das tu cinku vys a jsi jakoby vic nahlej (nejsi vodorovne se zemi), tak mi to bere komplet vrsek zad, se mi zda
Pokud by to bylo pro tebe moc lehky, tak pridej zatez, napr. zatez. vesta, batoh nebo co ti prijde pod ruku a pujde to
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Sorry napsal jsem to blbě že to vyznělo tak že vlastně nevím k čemu by to bylo dobré.
Jinak máš úplnou pravdu s tou kladkou.
Jinak může se při tomto cviku určitě také měnit šířka úchopů a nadhmat a podhmat?
micus: ted nevim jestli to myslis orinicky nebo ne, pokud ne tak zvedni zadek a bez to zkusit
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru