parazit kureciho masa - Brno

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> parazit kureciho masa - Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 11:28 am    Předmět: parazit kureciho masa - Brno Odpovědět s citátem

Teda pánové, mám zatím z Brna zvláštní zážitky, za 10 let, co si připravuji kuřecí maso jsem dnes viděl, co jsem nikdy neviděl, mám zkoušku z mikrobiologie a stejně netuším, co to je za parazita. Nicméně pokud bydlíte v okolí Lužánek a BlueGymu, dejte pozor na řeznictví J&S u zastávky Antonínské.

http://www.firmy.cz/detail/460410-j-s-brno-veveri.html

Včera jsem tak koupil kilo a půl kuřecích prs a když jsem je před dnešním obědem začal čistit, tak do jednoho bylo v takové té spodní části vrostlé toto (nějaký parazit?) ... Nevíte, co to je? Nikdy jsem to neviděl. Vypadá to jak plátky celeru nebo artičoku pevně vrrostlé do svaloviny kuřecího prsa, není to plíseň ani žádný malignita, je to opravdu pevné, skoro jako pláty zeleniny...

Pokud obědváte, tak na to asi nekoukejte, já sedám do auta a jedu do Krpole pro hovězí, na kuřecí asi chvíli nebudu mít chuť. Moc díky, pokud někdo budete vědět, co to je, chtěl bych si rozšířit znalosti a dejte chlapi pozor na toto řeznictví.

......
kdo zrovna papá, nekoukat

balbi

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to náhodou ta Listeria monocytogenes? možná ještě Escherichia coli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kuchis

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okamžitě bych jim to šel vrátit a peníze hned zpátky.Mimo to bych velmi rychle upozornil ČOI.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale,brnenske nejoblibenejsi reznictvi:D
raw

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s mojim slabym zaludkem bych se na miste poblil
eschaia

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypěstuj to a uvidíš :) Dej tomu vhodné podmínky pro život a založ si malou rodinku parazitů.
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebude to jen brutálně oschlý maso ?... nebo napůl udělaný ?... že by to měli třeba opřený o světlo nebo tak něco ?:))
Hami88

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podezřelý kus jsme převzali k přezkoumání a následnou pitvou jsme zjistili, že je to napojeno na šlachu a myslíme si, že to je možná jen nějaký zánět. Každopádně se zastávám řeznictví na Antonínské...nakupuji tam už léta a nikdy sem nebyla zklamaná..spíš naopak.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hami88 napsal:
Podezřelý kus jsme převzali k přezkoumání a následnou pitvou jsme zjistili, že je to napojeno na šlachu a myslíme si, že to je možná jen nějaký zánět. Každopádně se zastávám řeznictví na Antonínské...nakupuji tam už léta a nikdy sem nebyla zklamaná..spíš naopak .

To same a nemam jediny duvod to menit.
jnerez

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tam taky občas chodím na kuřecí, ale toto sem tam nikdy neviděl....snad to je teda ok. Jinak poslední dobou chodím daleko více do řeznictví o 150m dál na stejné straně ulice směrem k Moravskému náměstí. Tak, kdybyste pokračovali v rozborech, prosím vemte vzorky i odtud, kde mi navíc to maso přijde kvalitnější.
Candyman

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prý parazit :D Vždyť to je zbytek nějaké chrupavky nebo šlachy.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby to byl parazit neměl by apson trošku snahu se hýbat??
eschaia

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nemusí to být zrovna goauld, ale parasit může být i např. houba.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je mi jasné ...ale parazit takovéto velikosti ...pokud se jedná o hlísta či podobné svinstvo se přece jenom hýbe ne..
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

parazit jak koukne a vidi nuz, tak utece...je to tohle na stoprocent http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/na-zemi-se-objevil-obri-supervirus-pochazi-z-marsu.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: