MobilityWOD

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MobilityWOD  Úvodní stránka -> Trénink -> MobilityWOD
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spashett

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 2:47 am    Předmět: MobilityWOD Odpovědět s citátem

Ahoj Vsem,
narazil jsem na velice zajimavy web, ktery je zameren predevsim na zlepseni mobility, flexibility, odstraneni bolesti po zraneni atd. Nikde jinde jsem tady na Ronnie forum nevidel zminku o tomto webu a po shlednuti nekolika videi, jsem si rekl, ze by bylo urcite dobre se o tento web podelit. Vim, ze je urcite spusta webu, ktere maji podobnou tematiku ale tenhle se mi opravdu libil a verim ze bude i vam a muze pomoci v mnoha smerech.

1) precetl jsem si pravidla pro vkladani URL odkazu a verim, ze tento odkaz je nijak neporusuje.
2)vybirejte videa, ktera nejsou oznacena Pro Episode. V podstate staci preskocit prvnich par videi a pote mate pres 350 videi, ktera jsou dostupna vsem uzivatelum.
3) na spouste videi spolupracuje Kelly Starrett s hvezdami sportovniho odvetvi pro nas nejvice zajimave asi powerlifting a crossfit.

Mensi info o typkovi co videa nataci:
citace:
Kelly’s clients have included Olympic gold-medalists, Tour de France cyclists, world and national record holding Olympic Lifting and Power athletes, Crossfit Games medalists, ballet dancers, military personnel, and competitive age-division athletes.

A tady uz je zminovana adresa. Kdo nezna, doporucuji navstivit.

http://www.mobilitywod.com/episodes/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 24, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobility WOD je fajn, povinnost pro kohokoli, kdo si hraje s železem :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: