|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johny.26
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 2:54 pm Předmět: Trénink se zaměřením na ruce |
|
|
Zdar,
zhruba na měsíc bych chtěl jet ténink se zaměřením na ruce abych zvětšil obvod bicepsu tak o 1-2 cm. (mám pouhých 38,5 a chci se dostat na 40). Myslíte že je vhodný cvičit ruce izolovaně dvakrát týdně, s tim že se zapojí jednou nepřímo při komplexních cvicích? Já vim, že se často varuje před přetrénováním, ale biceps a triceps jsou malý svaly tak by to snad mohly stihnout uregenerovat ne? Zatim jsem ruce cvičil jen jednou tejdne ale moc mi z toho nevyrostly.
Split bych jel takhle:
po: Kozy, ramena, biceps (2-3 cviky, každý 2-3 serie po cca 8-12op.)
st: Zada, bricho, triceps (uzky benc, 1-2 izolovany cviky)
pa: Nohy, biceps (tezsi vahy 2-3 cviky, zase 2-3 serie, ale 6-8op) triceps (2 izolovany cviky - kladky nebo fr. tlaky)
Co na to říkáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ragu

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že kozy mají ženy, muži mají hrudník.
|
|
| nahoru |
|
 |
johny.26
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
A kolik máš přes stehno a "kozy", že ti ruce připadají malý.
|
|
| nahoru |
|
 |
johny.26
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Obvody přes stehno a hrudník si nemerim, ale rekl bych ze ruce jsou moji slabinou a proto se na ne chci zamerit,..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
To co si napsal není žádný trénink, ale pouze rozvržení partii. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 4:35 pm Předmět: Re: Trénink se zaměřením na ruce |
|
|
| johny.26 napsal: | Zdar,
zhruba na měsíc bych chtěl jet ténink se zaměřením na ruce abych zvětšil obvod bicepsu tak o 1-2 cm. (mám pouhých 38,5 a chci se dostat na 40). Myslíte že je vhodný cvičit ruce izolovaně dvakrát týdně, s tim že se zapojí jednou nepřímo při komplexních cvicích? Já vim, že se často varuje před přetrénováním, ale biceps a triceps jsou malý svaly tak by to snad mohly stihnout uregenerovat ne? Zatim jsem ruce cvičil jen jednou tejdne ale moc mi z toho nevyrostly.
Split bych jel takhle:
po: Kozy, ramena, biceps (2-3 cviky, každý 2-3 serie po cca 8-12op.)
st: Zada, bricho, triceps (uzky benc, 1-2 izolovany cviky)
pa: Nohy, biceps (tezsi vahy 2-3 cviky, zase 2-3 serie, ale 6-8op) triceps (2 izolovany cviky - kladky nebo fr. tlaky)
Co na to říkáte? |
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:09 pm Předmět: Re: Trénink se zaměřením na ruce |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Já jsem jel trenink na ruce co tu přidával cizo v treninkový poradně..bylo to 3x týdně...já jel obden..každen den jsem trenoval biceps i triceps....Za měsíc a půl necelý 2 centimetry nahoru..myslím že to bylo z 37 na 39...mužu doporučit..ale najít si ten trenink musíš sám ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|