|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BlackDragon
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 9:47 pm Předmět: Ramena + Nohy |
|
|
Zdravim,
asi půl roku jsem jezdil jeden den nohy a druhý den ramena + biceps + triceps. Ale je to na trénink asi moc tak přemýšlím že spíš ramena zařadím k nohám. Proto se chci zeptat jestli u tak velké partie má cenu přidávat ještě před ně ramena a jestli to nemá na kvalitní růst ramen nějaký dopad.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 6:23 am Předmět: |
|
|
Pokud si v davne minulosti vybavim sve treninky nohou, tak bych si asi nedokazal predstavit po nich kvalitne odcvicit ramena, vlastne vzdy jsem byl rad, ze jsem vubec dosel do statny :) . Osobne bych ve splitu nechal nohy nohama (pokud se jedna o tvrdy trenink tzn. drepy, legpress, vypady, mrtve tahy s napnutyma nohama adt...a ne jen nejake smrdlani na predkopavani, zakopavani a lytkostroji :) ), to je jedna vec, druha vec je ta, ze krev je soustredena do spodni casti tela, takze svaly vrsku nejsou pak tak dobre prokrvovany.
Samozrejme to ale zkusit muzes, treba ti to bude vyhovovat, ve splitech je tahla kombinace nohy + ramena casto k videni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
Cvičíval jsem tak. Není to ideální, ale jde to. Zkus a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
No mě to taky nevyhovovalo, měl jsem to jako Draper, když jsem odjel nohy a pak chtěl jet na ramena tak to byl boj, byl jsem strašně unvanej. Proto jsem občas dával první ramena a pak nohy. Ale pokud ti to trénink umožní, nech si nohy komplet samotné.
btw: ještě jak píše Draper, záleží jak je cvičíš, prokud tvrdě nebo je jen šmrdláš. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
A kolikrát týdně chodíš cvičit? Já jsem taky jezdil nohy samostatně
|
|
| nahoru |
|
 |
BlackDragon
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
Na nohy se teď soustředím takže dřepy, legpress, výpady atd. celkem těžkej trenink. Ale mít zase v dalším dni ramena biceps a triceps mi taky přijde dost :D ..
Trenink mam 3+1 ...
1.den Záda,Prsa a břicho
2.den Nohy a břicho
3.Ramena, Biceps, Triceps, trapézy a břicho
2+1 mi přijde málo a 4+1 mi přijde moc ... jenže do toho 3+1 se to nevejde :D .. jezdím objem 4 roky
Jako ten třetí den se dá . . (ramena,biceps triceps) ale je to fakt hardcore .. :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
vršek
volno
spodek
volno
vršek
atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
BlackDragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
| BlackDragon napsal: |
1.den Záda,Prsa a břicho
2.den Nohy a břicho
3.Ramena, Biceps, Triceps, trapézy a břicho
|
Břicho jen každý den? A není to málo, Antone Pavloviči? _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Coby ne? Určitě bych pár sérií jako kompenzaci po cvicích náročných na střed těla zařadil.
|
|
| nahoru |
|
 |
BlackDragon
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Nemyslím si že by břicho každý den bylo na škodu .. samozřejmě ho nejezdím nějak extrémně a ani jsem se nesetkal s nesouhlasem trenéru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|