Jak začít s posilováním

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak začít s posilováním  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak začít s posilováním
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pobox

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 12:58 pm    Předmět: Jak začít s posilováním Odpovědět s citátem

Čau, k snídani mám chleba s něčím, k obědu (kolem druhé) co jídelna dá, a večer taky chleba, nejčastěj se salámem.

Jak máknout na figuře? Na svých 189cm mám 87 kg, a svaly to nejsou...

Jak začít a jak trénovat? Co s výživou? Děkuji...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:00 pm    Předmět: Re: Jak začít s posilováním Odpovědět s citátem

ALE VŽDYŤ JE VŠE NA INTERNETU, NA TOMLE WEBU, NA TOMLE FÓRKU TOHO JE MRAKY.
P4hill

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Train hard, eat clean, sleep good.....čekas, ze se ti tady budou lidi snazit sestavovat plan? Neni nic jednoduššího nez se podivat na nejakej logy uživatelů a treninky jídelníčky a zacit makat no..
cipinek

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapče nafackuj si, už budu tvrdej, tady je všude tuny materiálů, jestli chceš zaplať si trenéra, on ti snad všechno relevantního řekne, pokud nemáš snahu si informace zde nastudovat ani nezačínej přemýšlet, že bys začal trénovat, prosím administrátory, aby tyto příspěvky bez milosti mazali...
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je nějakej troll nebo fakt už nevim tyhle prázdniny jich bylo celkem už dost

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
kpt.TM

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo ste naňho všetci takí zlí. Každý nejako začínal, nikto z neba múdry nespadol.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kpt.TM napsal:
Čo ste naňho všetci takí zlí. Každý nejako začínal, nikto z neba múdry nespadol.

každý normální člověk přišel a začal číst články na mainwebu pro začátečníky, pak začal pročítat různé tréninkové logy začátečníků a pokročilých cvičenců, pak si z toho něco odnesl a sestavil si sám svůj trénink a jídelníček a klidně potom sem napsal, jestli je to dobře, jestli by to šlo nebo tak něco, ne, že šulinovi tady bude někdo něco ve svém volném čase sestavovat!!!
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kpt.TM napsal:

Takovejch topiku s tímto tématem je tu milion + mraky článků na main webu .
Lidi nejsou zlý jen je štvou tihle ignoranti

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
kpt.TM

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možno ešte nevie používať vyhľadávače, tak aspoň rada: do googla si hoď vyhľadávať slová:
- trénink pro začátečníky
- Tréninky pro začátečníky
- Trénink pro začátečníky
pobox

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já fakt nevim odkud začít hele... tak mi aspoň řekni kde hledat, abych nešel po špatný cestě :)
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4783-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4825-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-ii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4840-maly-treninkovy-pruvodce-nejen-pro-zacatecniky-iii.html

http://kulturistika.ronnie.cz/c-1902-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (i.).html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

Nemusíš chodit ani moc daleko

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
fothee

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 5:15 am    Předmět: Re: Jak začít s posilováním Odpovědět s citátem

pobox napsal:
Čau, k snídani mám chleba s něčím, k obědu (kolem druhé) co jídelna dá, a večer taky chleba, nejčastěj se salámem.

Jak máknout na figuře? Na svých 189cm mám 87 kg, a svaly to nejsou...

Jak začít a jak trénovat? Co s výživou? Děkuji...

My nejsme ti špatní co nechtějí poradit, my jsme ti, kteří se pozastavují nad přístupem někoho, který je TAK líny, že není ani ochotný začít hledat informace a začít se vzdělávat. Sebezdokonalování neprobíhá jen v posilovně, ale proměnou vlastního přístupu v řešení problémů. Musím se ptát sám sebe, co můžu udělat proto, abych na sobě něco změnil? Každý sport je jako životní filozofie, která mění náš způsob pohlížení na život a naši interakci s okolím. Nejdu cvičit proto, abych zvedl víc než támhle Pepa co chodí s prsatou blondýnou. Jdu cvičit abych zdokonaloval své vlastní nedostatky. Když se mi nechce, jdu protože tím překonávám svou nevoli a lenost a tím sám sebe učím přísnosti. Problém se stává skutečně problémem až sami uvěříme v existenci problému samotného.

Co můžeš udělat proto, abys věděl co a jak máš cvičit abys dosáhl svého cíle? Co by byl učitel za učitele, kdyby žákovi řekl řešení úlohy na jejím počátku? To co se naučíme, neumíme kvůli tomu, že nám to někdo řekl, ale proto, že jsme si sami přožili danou zkušenost.

f.

Rychle na stránku:

Přejdi na: