Bolest kolena

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest kolena  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest kolena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Don99

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 8:38 pm    Předmět: Bolest kolena Odpovědět s citátem

Zdarec,mám problém s bolestí kolena,bolest se nejvíce projevuje při dřepech a těžších vahách na leg pressu.Největší bolest pociťuji v tom červeném obdélníku,na černých čarách mě spíše lehce bodá.Před lety jsem měl artroskopii kolena.Cca 2 měsíce zpět jsem šel k doktorovi,že ve zmíněném místě pociťuji bolest.Doktor mi řekl,že koleno je pořádku,chrupavky mám dostatek,ovšem mezi chrupavkou čéšky a kolena jsou jisté nerovnosti,které už mi jednou obrušovali.Nemůže tu bolest spíše způsobovat zkrácený sval nebo nějaká svalová dysbalance?Předem díky.

jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:41 am    Předmět: Re: Bolest kolena Odpovědět s citátem

To vážne čakáš radu od anonymných internetových "expertov". Dáš takej rade prednosť, pred radami študovaných doktorov? Zdravie máš len jedno. Zamysli sa trocha.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.Samorost

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:46 am    Předmět: Re: Bolest kolena Odpovědět s citátem

Roky som mal problémy s kolenami veľa som sa natrápil a veľa naučil. Boleli ma na
podobných miestach, u mňa bol problém v tom že som mal zlu techniku drepu a preto ma
bolievali snáď 8-9 rokou aj keď som mal kolena zdravé naučil som sa ich rodiť správne a od
vtedy ma kolená vôbec nebolia, u kolien je to ale zložite a problém môže bit úplne inde.
Základ ale je:

ak máš kolená zdravé problém je dosť často v technike drepu

ak si si istí technikou naozaj isti zájdi si za dobrým fyzioterapeutom, doktor ti nepomôže ani neporadí (oni riešia len krajne prípady keď je už treba operácia), ak si z Brna poradím ti dobrého fyzioterapeuta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 6:00 pm    Předmět: Re: Bolest kolena Odpovědět s citátem

Může to být milion věcí takhle se to nedá poznat

Rychle na stránku:

Přejdi na: