skripnuty nerv

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - skripnuty nerv  Úvodní stránka -> Trénink -> skripnuty nerv
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
finx

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 11:48 am    Předmět: skripnuty nerv Odpovědět s citátem

Uz asi paty den me pri urcitych pohybech vystreluje dost neprijemna bolest pod lopatkou. Myslim si, ze je to skripnuty nerv ci sval, jestli je to mozny. Dal jsem si dva dny pauzu se cvicenim, jenom lehky beh. Malinko to ustoupilo. Dnes jsem cvicil s lehci vahou a pak zase beh a ta bolest se opet zvysila. Nemate nekdo zkusenosti, jak se toho zbavit? Mam si dat pauzu uplne na tyden treba nebo jsou nejake specialni sviky na skripnute nervy v oblasti lopatky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to trvá takhle dlouho, tak už za doktorem.
Já si pohnul se spodními zády, ale rozhýbal jsem to během týdne do uplného normálu.
Poman

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude jenom nějaká blokádka nebo trigger,tam se dělaj velmi často.
finx

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je trigger? A jak proti tomu bojovat? :)

Navsteva lekaru me taky napadla, ale nejdriv se chci poptat na foru a treba neco zkusit s tim udelat.
tezzy196

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě "skřípnutej" nerv dělal bordel skoro 2 týdny a potom se to samo spravilo. Nemohl jsem kvůli tomu vůbec cvičit a ani bych to nedoporučoval.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 6:10 pm    Předmět: Re: skripnuty nerv Odpovědět s citátem

finx napsal:
Uz asi paty den me pri urcitych pohybech vystreluje dost neprijemna bolest pod lopatkou. Myslim si, ze je to skripnuty nerv ci sval, jestli je to mozny. Dal jsem si dva dny pauzu se cvicenim, jenom lehky beh. Malinko to ustoupilo. Dnes jsem cvicil s lehci vahou a pak zase beh a ta bolest se opet zvysila. Nemate nekdo zkusenosti, jak se toho zbavit? Mam si dat pauzu uplne na tyden treba nebo jsou nejake specialni sviky na skripnute nervy v oblasti lopatky?

Zkus suché teplo. Tj. saunu a na noc něco teplého bolavé místo. A nějaký brufen či podobný lék na zmenšení bolesti. Co jsem tak slyšel, je lepší si vzít něco proti bolesti, protože pak nemáš tak napjaté svaly a lépe se to uvolní.

Rychle na stránku:

Přejdi na: