|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
franceq
|
Zaslal: st září 04, 2013 9:42 am Předmět: Ranní posilovna v Praze |
|
|
Buďte pozdraveni,
stěhuji se do Prahy a rád bych pokračoval v posilování. Můj den je hodně nabytý, a proto bych rád chodil do posilovny ráno - ideálně tak od 5:30 do 7:00 - nevíte o nějaké posilovně, kde otvírají takhle brzo nebo o něčem malém, kde by se dalo dohodnout s majiteli? Nejsem náročný na vybavení - nepotřebuji 1000 strojů :D postačí mi pěkná osa a závaží na benchpress, deadlift, squat, nějaký jednoručky, hrazda. (Popřípadě nějaký základní stroj na nohy - např. legpress, zakopávání, výpony lýtek...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st září 04, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
Praha je celkom siroky pojem  ale co ja viem,vacsina posilovni v Bratislave otvara uz o 6 rano _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
franceq
|
Zaslal: st září 04, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
No jak koukám na mapu, tak vyhovující umístění by bylo: Praha 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9
V 6 hodin je už docela pozdě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 04, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
franceq
|
Zaslal: st září 04, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
vypadá to solidně, ale nikde jsem nenašel ceník služeb :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 04, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
franceq
|
Zaslal: st září 04, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
Díky, vypadá to dobře - možná až na to, že nejkratší permice je na rok (a není jednorázová - takže těžko si vyzkouším, jestli to je ok) :D a že je zákaz nosit vlastní vodu?!? :D to mi příjde strašně ujetý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 04, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
| franceq napsal: | | Díky, vypadá to dobře - možná až na to, že nejkratší permice je na rok (a není jednorázová - takže těžko si vyzkouším, jestli to je ok) :D a že je zákaz nosit vlastní vodu?!? :D to mi příjde strašně ujetý... |
Permice se přeprodávají, co vím. Pokud tam chceš chodit, kup si už "jetou"
Jinak, Eagle fitness je také slušné, ale mají tam až od šesti. Nicméně, pokud by ses pohyboval v okolí Hloubětína, byla by to pro tebe možnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
franceq
|
Zaslal: st září 04, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
díky moc za rady hoši...při nejhorším, když bych to nějak nepořešil, tak bych musel překopat denní rozvrh - prohodit posilovnu a přípravu jídla na celý den....jediný, co by mě mrzelo je fakt, že už vidím nějaký trolly z rodiny/kámošů/známejch, jak budou svejma blbejma nápadama způsobovat, že tu posilovnu nebudu stíhat - když je to v půl šestý ráno, tak všichni spěj a nikdo mě neruší :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|