Pocty opakování a váhy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pocty opakování a váhy  Úvodní stránka -> Trénink -> Pocty opakování a váhy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kernda

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 4:26 pm    Předmět: Pocty opakování a váhy Odpovědět s citátem

Cau, jen se chci zeptat na cviceni na objem. Cetl jsem treba trenink podle Arnolda, je tam napsany treba 6 serii po 8-10 opakovanich, ale uz se tam nepise s jakou vahou to mam delat, jestli s maximalni a pak ubirat atd nebo jestli cely ten cvik s jednou vahou..?

Treba na bench dam maximalne 80kg (1 opakovani), 50kg dam cca 15x, ale vubec nevim jak mam scicit, vetsinou delam obracenou pyramidu protoze ta mi jedina dava smysl a pripada mi logicka, nechapu jak se da delt normalni pyramida se zvysovanim vahy, protoze kdyz si dam treba tu 50ku tak dam 15 opakovani a kdyz dalsi serii pridam 2kg tak dam 6 a pak uz dam tak jen 3 tak uz to neni na objem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je hustý... Co věta, to nesmysl .
fothee

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 10:24 am    Předmět: Re: Pocty opakování a váhy Odpovědět s citátem

kernda napsal:
Cau, jen se chci zeptat na cviceni na objem. Cetl jsem treba trenink podle Arnolda, je tam napsany treba 6 serii po 8-10 opakovanich, ale uz se tam nepise s jakou vahou to mam delat, jestli s maximalni a pak ubirat atd nebo jestli cely ten cvik s jednou vahou..?

Treba na bench dam maximalne 80kg (1 opakovani), 50kg dam cca 15x, ale vubec nevim jak mam scicit, vetsinou delam obracenou pyramidu protoze ta mi jedina dava smysl a pripada mi logicka, nechapu jak se da delt normalni pyramida se zvysovanim vahy, protoze kdyz si dam treba tu 50ku tak dam 15 opakovani a kdyz dalsi serii pridam 2kg tak dam 6 a pak uz dam tak jen 3 tak uz to neni na objem...

Jelikoz jsi linej cist tak ja jsem linej rozume odpovedet;) A reknu jen toto: Pokud clovek chce a ma zajem se sebou delat, tak se nespoleha na to ze lidi mu budou informace servirovat pod nos. Pokud mas zajem cvicit, je tu mordy treninkovych logu, navodu, jak si kde co upravit. Lide jako ty, nemaji dostatek vule aby si snazili neco samy najit a tim padem nemaji ani vuli vydrzet u cviceni a proto se nikdo neobtezuje odpovidat na jejich dotazy.
Bara

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Milý kerndo,to je dost na nic přístup.Pokud chceš rady,tak musíš asi přijít jinak.Nebo mám pro tebe radu praktickou.Přijeď za mnou a věnuji ti dvě hodiny tréninku cviků s výkladem teorie.Cena je příznivá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: